Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 20:36

Έφτιαξαν σκουπιδότοπο, τον αποκατέστησαν και τώρα θα τον ξε-αποκαταστήσουν προσωρινά…

Έφτιαξαν σκουπιδότοπο, τον αποκατέστησαν και τώρα θα τον ξε-αποκαταστήσουν προσωρινά…

ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙΟΛΑΣ!
Υπουργός θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες προκειμένου σκουπίδια που πιάνουν το χώρο στη Μαραθόλακκα να μεταφερθούν επάνω στον αποκατεστημένο σκουπιδότοπο! Είναι μια φαεινή ιδέα της δημοτικής αρχής που σπεύδει να ικανοποιήσει η κυβέρνηση για να μην αποκαλυφθεί η πλήρης αποτυχία της διαχείρισης των απορριμμάτων, παρά τα εκατομμύρια ευρώ που κοστίζει κάθε χρόνο στους δημότες. Την ανακοίνωση για το «πασπάλισμα» του αποκατεστημένου σκουπιδότοπου με σκουπίδια έκανε το μεσημέρι ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Καραγιάννης, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής…

Ειδικότερα, κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Επιτροπής ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Συμμαχίας Πολιτών, Μιχάλης Αντωνόπουλος, ζήτησε ενημέρωση για το τι σχεδιάζει να κάνει η δημοτική αρχή ώστε να αντιμετωπιστεί το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στη Μαραθόλακκα, όπου εδώ και καιρό έχει σταματήσει κάθε διαδικασία διαχείρισης και τα σκουπίδια απλά εναποτίθενται στο βουνό.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής και αντιδήμαρχος Ανδρέας Καραγιάννης ανέφερε ότι μέχρι το τέλος του μήνα η κατάσταση στη Μαραθόλακκα θα έχει αλλάξει και θα έχει γίνει πολύ καλύτερη. Ειδικότερα είπε ότι αναμένεται υπουργική απόφαση για την τοποθέτηση δεμάτων με σκουπίδια επάνω στον αποκατεστημένο σκουπιδότοπο. Συνέχισε σημειώνοντας ότι πρόκειται για προσωρινή λύση, μέχρι να ξεκινήσει η κεντρική διαχείριση από την ΤΕΡΝΑ, εννοώντας πιθανόν ότι τότε τα σκουπίδια αυτά θα φύγουν.

Σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους στη Μαραθόλακκα ο αντιδήμαρχος είπε ότι έχει βρεθεί λύση και θα ξεκινήσει σύντομα η ξανά η διαχείριση των σκουπιδιών.
Στ.Μ.