Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 17:18

“Εβδομάδα Διασκεδαστικών Μαθηματικών” στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

“Εβδομάδα Διασκεδαστικών Μαθηματικών” στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ Β’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΩΣ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 
Ότι τα μαθηματικά είναι καθοριστικό κομμάτι της καθημερινότητας του ανθρώπου και γι’ αυτό τους οφείλουμε την αγάπη μας, θα διαπιστώσουν οι μαθητές που δεν το έχουν διαπιστώσει ακόμη και θα ενταχθούν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά “Εβδομάδα Διασκεδαστικών Μαθηματικών”, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 29 Ιουνίου...

Όπως σημειώνουν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, η “Εβδομάδα Διασκεδαστικών Μαθηματικών” έχει χαρακτήρα ψυχαγωγικό και μορφή γρίφων, παιχνιδιών, αινιγμάτων που βελτιώνουν τη σχέση του παιδιού με τα Μαθηματικά και καταδεικνύουν τη χρησιμότητα τους στη καθημερινή ζωή. Στο σχολείο θα διδάξει ο Μιχάλης Λάμπρου, τακτικός καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης και διοργανωτής του διαγωνισμού ¨Καγκουρό¨ στην Ελλάδα καθώς και καθηγητές και δάσκαλοι του σχολείου.

Τα Εκπαιδευτήρια προσθέτουν ότι:

Σκοπός  του σχολείου είναι:

  •         Να δοθούν κίνητρα στα παιδιά τα οποία θα οξύνουν τη σκέψη τους.
  •         Η ορθή παροχή πληροφοριών στους μαθητές  ώστε να τις επεξεργάζονται δημιουργικά και να δίνουν απαντήσεις.

Κυρίαρχος στόχος είναι:

  •         Να ενδυναμωθεί το ενδιαφέρον αυτών που ήδη αγαπούν τα μαθηματικά
  •         Να δοθεί η ευκαιρία στους μαθητές εκείνους που μέχρι τώρα τα αντιμετωπίζουν με φόβο να τα καταλάβουν και να τα αγαπήσουν.

Η εβδομάδα Διασκεδαστικών Μαθηματικών των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά απευθύνεται σε όλους τους μαθητές της περιοχής από Β’ Δημοτικού έως Γ’ Γυμνασίου. Οι μαθητές χωρίζονται σε τμήματα ανάλογα με τη βαθμίδα και τη τάξη τους.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο: 92022/92122 ή στο 6944-592829/6982179239 και για εγγραφές στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.”.