Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 17:15

“Διαπραγματεύεται” ο Π. Νίκας για να κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου

“Διαπραγματεύεται” ο Π. Νίκας για να κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ 
“Ασφαλώς ξέρετε ότι κινούμαι σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Διερευνώ αλλά οι αποφάσεις πρέπει παίρνονται  πάντα με πολύ μεγάλη προσοχή. Προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί τίποτα από κανέναν”, είπε σήμερα ο…

...δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, δηλώνοντας πιο καθαρά από κάθε προηγούμενη φορά το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ωστόσο σε άλλο σημείο των δηλώσεών του πρόσθεσε ότι “κοιτάξτε, για να κλείσει κάτι στην πολιτική, αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, πρέπει να τηρούνται μια σειρά προϋποθέσεις. Ε όχι, δεν έχουν κλείσει”.

Επιπλέον όμως σχολίασε “...αλλά ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει διατελέσει τρεις θητείες δήμαρχος σε μια μεγάλη πόλη, προφανώς καταλαβαίνετε ότι είναι απελευθερωμένος έτσι…”.

Ο Παναγιώτης Νίκας ανέφερε ακόμη ότι πριν από σχεδόν δέκα ημέρες τον κάλεσε σε συνάντηση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ για το εάν θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά είπε γενικά ότι “εγώ δεν παρακαλώ κανέναν, δεν εκλιπαρώ κανέναν, είναι έξω από τον χαρακτήρα μου” αλλά και ότι “εγώ δεν έχω με κανέναν αντίθεση, με κανέναν έχθρα και εν πάση περιπτώσει στην πολιτική ξέρω να κάνω και τις υπερβάσεις μου”.

Στ.Μ.