Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 20:57

Με «Τσικιμπόμ», κέφι και τραγούδι… από το Σύλλογο Γονέων “Αλληλεγγύη”

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Ο Σύλλογος Γονέων Παιδικών Σταθμών «Αλληλεγγύη» προσέφερε στα παιδιά ένα γιορτινό, κεφάτο, μουσικό και παιχνιδιάρικο δώρο. Τα ξωτικά της θεατρικής ομάδας «Τσικιμπόμ» αναστάτωσαν τον γαλήνιο χριστουγεννιάτικο ρυθμό τους και ξεσήκωσαν τα παιδιά με μουσικά παιχνίδια και χορούς, καθώς επισκέφτηκαν όλους τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς της Καλαμάτας τη Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018…

Πρόκειται για την πρώτη δραστηριότητα του Συλλόγου «Αλληλεγγύη» για τη φετινή χρονιά και με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Αλληλεγγύη» που εκλέχθηκε από την 1η  Γενική Συνέλευση  στις 19 Νοεμβρίου 2018 ευελπιστεί με την έναρξη της νέας χρονιάς να πραγματοποιηθεί μία πρώτη συνάντηση με την Αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας κα Οικονομάκου, καθώς και με τον Διευθυντή Πρόνοιας κ. Λαγωνικάκο, ώστε να προχωρήσουν τα ζητήματα που είχαν καταγραφεί και σε προηγούμενες συναντήσεις μας με τον Δήμο και αφορούν την καλή λειτουργία των σταθμών, να επιλυθούν προβλήματα στις υποδομές, τον εξοπλισμό και την επάρκεια του μόνιμου προσωπικού. Έτσι θα διευκολυνθεί και θα υποστηριχθεί το εξαιρετικό έργο των παιδαγωγών, αλλά και όλου του βοηθητικού προσωπικού που καθημερινά φροντίζουν τα παιδιά μας.

Ευχές σε όλους για υγεία, ειρήνη και χαρά το 2019!