Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 16:05

Πολίτης, Καράμπελας, Κριτσωτάκης, Μαρινάκης, Δούζης με τον Θανάση Βασιλόπουλο

Σωτήρης Κριτσωτάκης, Νίκος Καράμπελας, Δημήτρης Πολίτης, Θανάσης Βασιλόπουλος, Σαράντος Μαρινάκης, Γιάννης Δούζης Σωτήρης Κριτσωτάκης, Νίκος Καράμπελας, Δημήτρης Πολίτης, Θανάσης Βασιλόπουλος, Σαράντος Μαρινάκης, Γιάννης Δούζης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ 
Είναι εργατικός, έντιμος και καθαρός, τόνισαν για τον Θανάση Βασιλόπουλο και οι πέντε νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που παρουσίασε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας”. Είναι τρεις εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της πλειοψηφίας, ο Δημήτρης Πολίτης, ο Σαράντος Μαρινάκης και ο Γιάννης Δούζης, καθώς και οι δύο νέοι υποψήφιοι, ο Νίκος Καράμπελας και ο Σωτήρης Κριτσωτάκης...

“Θέλω να τους ευχαριστήσω που μας εμπιστεύτηκαν και αποφάσισαν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας” δήλωσε κατά την παρουσίαση των πέντε νέων υποψηφίων του, η οποία έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο παλιό Δημαρχείο της Αριστομένους, ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Τόνισε ακόμη ότι “πραγματικά, αισθάνομαι υπερήφανος έχοντας επιλεγεί, μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία, να είμαι πρώτος μεταξύ ίσων στη Δημιουργική πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας και σήμερα να έχω την τιμή να παρουσιάζω πέντε ενεργούς πολίτες, με σημαντική προσφορά στα επαγγελματικά, κοινωνικά και αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής μας”.  

Ο Δημήτρης Πολίτης, πρόεδρος της Φιλαρμονικής, πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και υπεύθυνος για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, αφού έκανε μια παρουσίαση του έργου των νομικών προσώπων για τα οποία είναι υπεύθυνης, τόνισε ότι επέλεξε να είναι υποψήφιος με τον Θανάση Βασιλόπουλο γιατί έχει ήθος και είναι εργατικός. “Σε ό,τι και αν έχει αναλάβει το έχει φέρει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία”, πρόσθεσε.

Ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος είναι φαρμακοποιός, ελεύθερος επαγγελματίας με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κλινική φαρμακολογία, σύμβουλος ορθομοριακών σκευασμάτων, εκπαιδευτής τεχνικών φαρμάκων, καλλυντικών και παρεμφερών προϊόντων στο Δημόσιο ΙΕΚ Καλαμάτας, ανέφερε ότι ως επαγγελματίας υγείας το όραμά του είναι η αναβάθμιση των δημοτικών δομών υγείας και η δημιουργία νέων που να εστιάζουν στην πρόληψη και την ενημέρωση. Αναφερόμενος στον Θανάση Βασιλόπουλο είπε ότι είναι “έντιμος άνθρωπος, εργατικός και προπαντός άνθρωπος όχι των λόγων αλλά των πράξεων”.

Ο Σωτήρης Κριτσωτάκης, που είναι οικονομολόγος - ελεύθερος επαγγελματίας, αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μεσσηνιακού, είπε ότι “επέλεξα να είμαι υποψήφιος με το Θανάση Βασιλόπουλο γιατί γνωρίζω πολύ καλά τις «υπερωρίες» που έκανε όλα αυτά τα χρόνια και το πόσο εργατικός και καθαρός άνθρωπος είναι”.

Ο Σαράντος Μαρινάκης, πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, δασικός υπάλληλος, ανέφερε ότι έχει γνωρίσει τον Θανάση Ηλιόπουλο στο Δήμο, έχει δει πως αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις και έχει αποδείξει ότι είναι άνθρωπος που αφιερώνεται στην αποστολή του και έχει επιμονή. Είπε ότι στα 20 χρόνια που ασχολείται με την αυτοδιοίκηση έχει συνεργαστεί με τρεις δημάρχους και πως ευελπιστεί ο τέταρτος να είναι ο Θανάσης Βασιλόπουλος. Ο Σαράντος Μαρινάκης είπε ότι ο Κλεισθένης και τα τεράστια προβλήματα, που, όπως υποστήριξε, θα προκαλέσει στη λειτουργία των Δήμων, είναι βασικός λόγος που τον οδήγησε στην απόφαση να θέσει υποψηφιότητα και συγκεκριμένα πιστεύει ότι με την εμπειρία του θα συμβάλλει στη διαχείριση της κατάστασης που θα δημιουργηθεί.

Τέλος ο Γιάννης Δούζης, πρόεδρος της Φάρις, γιατρός-ιατροδικαστής, είπε ότι ο Θανάσης Βασιλόπουλος είναι άνθρωπος σοβαρός και αξιόλογος, με όραμα, άνθρωπος της διπλανής πόρτας που ξέρει να αφουγκράζεται τις ανάγκες του κόσμου. Σημείωσε ακόμη ότι “με χαρά αλλά και μετά από απόλυτα διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες, όντας εκλεγμένος από την πλειοψηφία των συναδέλφων μας, ο Θανάσης Βασιλόπουλος μας καλεί όλους να τον βοηθήσουμε και να δώσουμε στο Δήμο Καλαμάτας αυτό που του αξίζει”.

Στ.Μ.