Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 00:19

Σεμινάριο με τις νέες διακοσμητικές τεχνικές από την “Νίκος Γ. Νταγιόπουλος Paint Plus”

Σεμινάριο με τις νέες διακοσμητικές τεχνικές από την “Νίκος Γ. Νταγιόπουλος Paint Plus”

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Για πρώτη φορά Ιταλοί από την εταιρία “Giorgio Graesan And Friends” ταξίδεψαν στην Καλαμάτα και σε σεμινάριο που διοργανώθηκε από την εταιρία “Νίκος Γ. Νταγιόπουλος Paint Plus” παρουσίασαν σε διακοσμητές, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, εφαρμοστές νέες τεχνοτροπίες και τεχνικές...

Το σεμινάριο έγινε το βράδυ της Τρίτης 12 Φεβρουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο “RΕΧ”, όπου οι Ιταλοί παρουσίασαν τα υπέροχα προϊόντα τους, τα οποία περιέχουν φυσικά ορυκτά υλικά που αναδεικνύουν επιφάνειες, ενώ δημιούργησαν διάφορα σχέδια υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Τα προϊόντα αυτά είναι εύκολα στην εφαρμογή τους, οικονομικά και προπαντός οικολογικά.

Τα προϊόντα της “ Giorgio Graesan” μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα “Νίκος Γ. Νταγιόπουλος Paint Plus”, στην οδό Είρας 6 και Θουρίας (τηλ. 27210 26526). Επίσης μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες διαδικτυακά, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

www.dagiopoulos.gr

#PaintPlus

Paint Plus Νίκος Γ. Νταγιόπουλος