Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 10:58

«Καλαμάτα Τόπος Ζωής»: Στην Αθήνα παρουσίασαν το σχέδιο 631

«Καλαμάτα Τόπος Ζωής»: Στην Αθήνα παρουσίασαν το σχέδιο 631

Παρουσία πλήθους Καλαματιανών αλλά και ανθρώπων που τρέφουν αγάπη για την μεσσηνιακή πρωτεύουσα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, το περασμένο Σάββατο, η παρουσίαση του σχεδίου 631 από την ομάδα «Καλαμάτα Τόπος Ζωής»...

Στον χώρο του Impact Hub, η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας, Τόνια Κουζή, και η ομάδα της παρουσίασαν ό,τι έχουν πραγματοποιήσει τις τελευταίες 120 ημέρες, από την πρώτη επίσημη εμφάνιση του υποψήφιου δημοτικού συνδυασμού. Όπως αναφέρει η ομάδα σε σχετική ανακοίνωσή της, «τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη για μια διαφορετική, φρέσκια και εμπεριστατωμένη ματιά για τον τόπο μας». Στη συζήτηση, που ακολούθησε, με τους παρισταμένους, ελπιδοφόρα ήταν τα μηνύματα, ενώ η γενική εντύπωση που αποκόμισαν ήταν ότι υπάρχει ανάγκη για μια νέα ματιά για την πόλη της Καλαμάτας.
Περί προεκλογικής εκστρατείας
Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωσή τους για την προεκλογική τους εκστρατεία οι υποψήφιοι του ‘‘Καλαμάτα Τόπος Ζωής’’ διαφοροποιούνται από τα συνηθισμένα και ξεκαθαρίζουν:«Εμείς, τα πρόσωπα της ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, σας ανακοινώνουμε ότι δεν σας προσκαλούμε σε εθελοντικές αιμοδοσίες, σε συγκομιδές σκουπιδιών και σε φιλανθρωπικά γκαλά. Την ανθρωπιά μας την δείχναμε χρόνια πριν και θα συνεχίσουμε να την δείχνουμε και μετά τις εκλογές, χωρίς να την επιδεικνύουμε προεκλογικά και να την διαφημίζουμε. Επίσης, δεν σας καλούμε στα εγκαίνια των γραφείων μας. Οι ιδέες, οι ελπίδες μας και τα όνειρά μας για την Καλαμάτα μας, δεν κλείνονται σε 4 στενούς τοίχους, σ’ ένα παραταξιακό γραφείο, αλλά ταξιδεύουν πάνω από όλη την πόλη. Στις δουλειές μας, στις γειτονιές, στους δρόμους και στις πλατείες, στον κινητό μας δήμο, στις καθημερινές μας επαφές: εκεί θα μας βρίσκετε πάντα».