Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 19:08

“Καλαμάτα/Τόπος Ζωής”: Ελάτε να συζητήσουμε δημόσια για τα προγράμματά μας

“Καλαμάτα/Τόπος Ζωής”: Ελάτε να συζητήσουμε δημόσια για τα προγράμματά μας

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Να γίνει δημόσιος διάλογος μεταξύ των εκπροσώπων των συνδυασμών που συμμετέχουν στις εκλογές για το Δήμο Καλαμάτας, ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες για τις προτάσεις κάθε συνδυασμού, προτείνει η “Καλαμάτα/Τόπος Ζωής”, με υποψήφια δήμαρχο την Τόνια Κουζή. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, έχει ήδη καλέσει τους υπόλοιπους συνδυασμούς να ορίσουν, εάν συμφωνούν, τους εκπροσώπους τους, ώστε να διοργανωθεί και να γίνει αυτός ο δημόσιος διάλογος που προτείνει…

Συγκεκριμένα η “Καλαμάτα/Τόπος Ζωής” ανακοίνωσε το εξής: “Η κοινή γνώμη και οι απόψεις των πολιτών θα πρέπει να διαμορφώνονται μετά από προσεκτική ανάγνωση των προγραμμάτων και των προτάσεων των ομάδων που διεκδικούν το δήμο Καλαμάτας.

Πλέον, όλο το δημοτικό συμβούλιο και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι θα έχουν ενεργό ρόλο στη λήψη αποφάσεων που θα αφορούν το δήμο και το αύριο του τόπου μας. Γι’ αυτό το λόγο η Καλαμάτα ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ προτείνει να διεξαχθεί δημόσιος διάλογος επί των προτάσεων των ομάδων που διεκδικούν εκπροσώπηση στο δήμο Καλαμάτας, ενώπιον των πολιτών. Με αυτό τον τρόπο θα συγκριθούν οι προτάσεις που έχει κάθε ομάδα και θα υποστηριχθούν δημόσια από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Οι δημόσιοι διάλογοι προτείνουμε να γίνονται επί θεματικών των προγραμμάτων (π.χ. πολιτισμός, αθλητισμός, κοινωνική πρόνοια, τουρισμός, καινοτομία, νεολαία, κ.α.) και ομιλητές να είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι εκπρόσωποι της κάθε ομάδας.

Ως εκ τούτου, καλέσαμε όλους τους συνδυασμούς να μας δηλώσουν αν προτίθενται να συμμετάσχουν ώστε να γίνει μία πρώτη συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων των συνδυασμών για να καθοριστεί το πλαίσιο των δημοσίων διαλόγων”.