Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 15:55

Ελένη Αλειφέρη: Αγωνιστήκαμε καθαρά, θα έχουμε αποφασιστική θεσμική παρουσία

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ 
Ο συνδυασμός “Πρωτεύουσα Δύναμη” έδωσε δύσκολο αγώνα γιατί τον ξεκίνησε από μηδενική βάση, χωρίς δομές και μηχανισμούς στήριξης, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη υψηλού ποσοστού των δημοτών και θα έχει αποφασιστική θεσμική παρουσία στο Δήμο Καλαμάτας, τονίζει σε δήλωσή της η επικεφαλής του συνδυασμού Ελένη Αλειφέρη…

Ειδικότερα, σε δήλωσή της η κ. Αλειφέρη σημειώνει τα εξής: “Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Δώσαμε δύσκολο αγώνα ουσίας. Θεωρούμε μεγάλη επιτυχία που από μηδενική βάση, χωρίς δομές και μηχανισμούς στήριξης, χωρίς να παραβιάσουμε τις αρχές και τις αξίες μας, αγωνιζόμενοι καθαρά, με πλήρη αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τους ψηφοφόρους και τους εκλογικούς μας ανταγωνιστές, μας επέλεξε   ένα υψηλό ποσοστό συμπολιτών μας ώστε να έχουμε αποφασιστική θεσμική παρουσία στην επόμενη ημέρα του Δήμου Καλαμάτας.

Υποσχόμαστε ότι θα εξακολουθήσουμε να πορευόμαστε και να υπηρετούμε με την ίδια συνέπεια και ήθος τα συμφέροντα των πολιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη του Συνδυασμού μας, για τα οποία είμαστε υπερήφανοι, που έδωσαν με ήθος και αξιοπρέπεια έναν δύσκολο εκλογικό αγώνα, τιμώντας τις αρχές του Συνδυασμού μας Πρωτεύουσα Δύναμη.

Ελένη Αλειφέρη,

Επικεφαλής Πρωτεύουσας Δύναμης”