Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 15:19

“Τάζει” συνεργασία ο Θ. Βασιλόπουλος και απευθύνει κάλεσμα, ιδιαίτερα σε Αλειφέρη και Οικονομάκου

“Τάζει” συνεργασία ο Θ. Βασιλόπουλος και απευθύνει κάλεσμα, ιδιαίτερα σε Αλειφέρη και Οικονομάκου

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 
Απεύθυνε και επίσημα το κάλεσμα για συνεργασία, ιδιαίτερα προς την Ελένη Αλειφέρη και τη Μαρία Οικονομάκου αλλά όχι μόνο, ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας που την Κυριακή ήρθε πρώτος στις εκλογές και την άλλη Κυριακή θα δώσει την εκλογική μονομαχία με τον Βασίλη Κοσμόπουλο…

Σε δήλωση που έκανε το μεσημέρι στους δημοσιογράφους, στα γραφεία του συνδυασμού του “Δημιουργική Πρωτοβουλία”, παρουσία πολλών συνεργατών του, ο Θανάσης Βασιλόπουλος τόνισε τα εξής: “Θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες που ανέδειξαν τη «Δημιουργική Πρωτοβουλία» για την Καλαμάτα με διαφορά πρώτη παράταξη στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Η εμπιστοσύνη και η επιλογή τους, αποτελούν για εμένα και τους συνεργάτες μου  ιδιαιτέρως μεγάλη τιμή και, την ίδια στιγμή, μας δημιουργούν μια πολύ μεγάλη ευθύνη.

Την ευθύνη, την επόμενη Κυριακή, να κάνουμε το δεύτερο μεγάλο βήμα. Να κερδίσουμε το δικαίωμα να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας, για να συνεχίσει ο Δήμος μας να πηγαίνει μπροστά.

Εκ μέρους όλων μας, στη «Δημιουργική Πρωτοβουλία», θέλω σήμερα να θυμίσω ότι βασική μας αρχή, την οποία διακηρύξαμε από την αρχή, είναι η πίστη μας στη συνεργασία, τη σύνθεση και τη συναίνεση.

Ακριβώς γι’  αυτό, απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση σε όλες και όλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, για να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις προκλήσεις του αύριο. Μια πρόσκληση δημόσια. Μία πρόσκληση ειλικρινή, που στηρίζεται στις αρχές, τις πεποιθήσεις και τα όσα πιστεύω.   

Με θετική διάθεση και ειλικρινή διάλογο πάνω σε προγραμματικές θέσεις και απόψεις, μπορούμε να συνθέσουμε και να καταλήξουμε σε αποφάσεις για τα μεγάλα και σημαντικά, αλλά και για παρεμβάσεις στην καθημερινότητα, που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας.

Ιδιαίτερη πρόσκληση θέλω να απευθύνω σε φίλες και φίλους, που μπορεί για λίγο να ακολουθήσαμε χωριστές πορείες, μας συνδέουν όμως κοινοί αγώνες στην αυτοδιοίκηση, στις επαγγελματικές διεκδικήσεις, στην ευρύτερη πολιτική και κοινωνική δράση.

Απόφαση μου είναι η επόμενη ημέρα των εκλογών να είναι ημέρα  σύνθεσης και συνεργασίας, ώστε να κερδίσουμε το στοίχημα για το Δήμο Καλαμάτας και τη ζωή μας.  

Ζητώ από όλους τους δημότες να ανταποκριθούν θετικά στην πρόταση μας.

Να ενώσουμε δυνάμεις, για να διασφαλίσουμε τη θετική πορεία του Δήμου μας.

Να δουλέψουμε μαζί για ένα Δήμο ακόμα πιο λειτουργικό,  που προσφέρει περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες.

Για να επιταχύνουμε την τοπική ανάπτυξη".