Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 16:35

Μαρία Οικονομάκου: “Δηλώνουμε τη στήριξή μας στην υποψηφιότητα του Θανάση Βασιλόπουλου”

Μαρία Οικονομάκου: “Δηλώνουμε τη στήριξή μας στην υποψηφιότητα του Θανάση Βασιλόπουλου”

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Η Μαρία Οικονομάκου με την παράταξή της, “Καλαμάτα, Ξεκινάμε”, ανακοίνωσε ότι στις εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη του επόμενου δήμαρχου Καλαμάτας στηρίζει την υποψηφιότητά του Θανάση Βασιλόπουλου. Όπως σημειώνει, μεταξύ της ίδιας και του Θανάση Βασιλόπουλου προέκυψε αμοιβαία δέσμευση επάνω σε ένα κοινό πλαίσιο συνεργασίας, χωρίς να αμφισβητείται ο διακριτός ρόλος της παράταξής της…

Ειδικότερα, σε γραπτή δήλωση της Μαρίας Οικονομάκου σημειώνονται τα εξής: “Με τον Θανάση Βασιλόπουλο δεσμευτήκαμε αμοιβαία στην ειλικρινή τήρηση των όρων και προϋποθέσεων, που μπόρεσαν σήμερα να διαμορφώσουν έναν κοινό τόπο συνεργασίας για την επόμενη μέρα του Δήμου μας.

Τα μέλη του «Καλαμάτα – Ξεκινάμε»  επικύρωσαν το περιεχόμενο της συμφωνίας αυτής, που βασίζεται στις προγραμματικές συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν, αλλά και στον διακριτό ρόλο του συνδυασμού μας στο πλαίσιο της δημοτικής πλειοψηφίας.

Δηλώνουμε την στήριξή μας στην υποψηφιότητα του Θανάση Βασιλόπουλου κατά την επαναληπτική εκλογική διαδικασία της  2ας -6-2019”.

 

Η επικεφαλής

Μαρία Ηλ.  Οικονομάκου