Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 14:44

Τι πήγε και τι δεν πήγε καλά στις εκλογές, έψαξαν οι άνθρωποι της “Καλαμάτα/Τόπος Ζωής”

“Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ” 
Οι άνθρωποι που συγκροτούν την ομάδα η οποία δημιούργησε το δημοτικό συνδυασμό “Καλαμάτα/Τόπος Ζωής”, με υποψήφια δήμαρχο την Τόνια Κουζή, συνεδρίασαν προκειμένου να κάνουν τον απολογισμό των εκλογών. Όπως προκύπτει από δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης, η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθειά της και μάλιστα τονίζεται ότι στο εξής οι απαιτήσεις θα είναι ακόμη μεγαλύτερες ώστε να μπορέσει η παράταξη να εκπροσωπήσει τους ψηφοφόρους της και να προβάλλει τις θέσεις της μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο…

Ειδικότερα, το δελτίο Τύπου, με τίτλο “Κάθε αγώνας ολοκληρώνεται όταν αξιολογηθεί”, έχει ως εξής:Η Καλαμάτα Τόπος Ζωής έκλεισε τον πρώτο κύκλο της πορείας της κάνοντας την ανασκόπηση, την αυτοκριτική και τον σχεδιασμό των επόμενων βημάτων.

Η ομάδα της Καλαμάτας Τόπος Ζωής συναντήθηκε για να συζητήσει τι πήγε καλά και ποια ήταν τα λάθη, να αξιολογήσει διακριτά κάθε δράση και κάθε προσπάθεια και να συναποφασίσει με ποιους τρόπους και ποια δομή θα ανοίξει τον επόμενο κύκλο της.

Ο επόμενος κύκλος είναι ακόμα πιο δύσκολος και πιο απαιτητικός. Οφείλουμε να εκπροσωπήσουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και να επιμείνουμε στις ιδέες μας και τις προτάσεις μας παλεύοντας και παρεμβαίνοντας μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η αυτοκριτική και ο απολογισμός είναι για εμάς βήματα απαραίτητα και δεν πρέπει να γίνονται προσχηματικα αλλά ουσιαστικά και με ειλικρίνεια. Είναι βήματα που ελπίζουμε να έχουν την τόλμη να τα κάνουν και οι υπόλοιπες παρατάξεις αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο”.