Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2012 19:59

Όλοι στη 48ωρη απεργία, καλούν τα συνδικάτα

Όλοι στη 48ωρη απεργία, καλούν τα συνδικάτα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις, ενάντια στα νέα βάναυσα μέτρα κατά των εργαζομένων, απευθύνουν τα συνδικάτα που έχουν διοργανώσει συλλαλητήρια για την Παρασκευή και το Σάββατο. Εν τω μεταξύ, με κοινή απόφαση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, έχει προκηρυχθεί 48ωρη απεργία για αύριο και μεθαύριο.
Το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ και άλλοι φορείς, θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή, στις 10:30 το πρωί, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο του Εργατικού Κέντρου, ενώ θα ακολουθήσει πορεία.
Το ΠΑΜΕ, καλεί σε συγκέντρωση στις 11 το πρωί της Παρασκευής στην Πλατεία 23ης Μαρτίου, ενώ το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποίησε άλλο συλλαλητήριο, στον ίδιο χώρο, και πορεία στο κέντρο της πόλης.

Επίσης, το ΠΑΜΕ στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής θα κάνει πικετοφορία σε λαϊκές γειτονιές, με αφετηρία την Πλατεία 23ης Μαρτίου, στην οποία θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και το Σάββατο στις 11 το πρωί, όπως και την Κυριακή στις 5 το απόγευμα.
«Έχουμε τη δύναμη, είναι η ώρα να τη νοιώσουν για τα καλά», τονίζει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του και συνεχίζει: «Μπορούμε να τους ανατρέψουμε. Κάτω η μαύρη κυβέρνηση. Στα τσακίδια μαζί με την τρόικα και την Ευρωπαϊκή Ένωση».