Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 14:10

Δύο υγιέστατα μωρά απέκτησε σήμερα ο δήμαρχος, που είναι πια και πολύτεκνος

Ο μαιευτήρας Δημήτρης Τζωρτζίνης, η παιδίατρος Έφη Θεοδωρακοπούλου και ο πανευτυχής δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος Ο μαιευτήρας Δημήτρης Τζωρτζίνης, η παιδίατρος Έφη Θεοδωρακοπούλου και ο πανευτυχής δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Πανευτυχής ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, από τις 11:30 το πρωί, που η γυναίκα του, Εύη Παπαγεωργίου, έφερε στον έξω κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, δέχεται μια ασταμάτητη βροχή ευχών. Ο τοκετός έγινε στην Κλινική “Λητώ”, στην Καλαμάτα, με γιατρό τον Δημήτρη Τζωρτζίνη. Πρώτο γεννήθηκε το κορίτσι, με βάρος 2.400 κιλά και δεύτερο το αγόρι με βάρος 2.800 κιλά. Και όπως είπε η παιδίατρος, Έφη Θεοδωρακοπούλου, τα παιδιά είναι μοιρασμένα, το αγόρι μοιάζει στον πατέρα του και το κορίτσι στη μητέρα του…

Ο δήμαρχος με τα δίδυμα έγινε πια πολύτεκνος, καθώς έχει ακόμη μια κόρη 20 χρόνων, που είναι τριτοετής φοιτήτρια Φιλολογίας στην Πανεπιστημιακή Σχολή της Καλαμάτας και έναν γιο, 19 ετών, που σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης μηχανολόγος μηχανικός.

Ο δήμαρχος σε δηλώσεις του διατύπωσε τις θερμές του ευχαριστίες για τις ευχές που δέχεται και σχολίασε: “Πραγματικά έχω δύο ακόμα παιδιά, είμαι ένας πολύτεκνος πατέρας, ευτυχισμένος, ένας πολύτεκνος Δήμαρχος. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του, ευχαριστώ και τον γιατρό  τον κ. Τζωρτζίνη και όλη την Κλινική, οι άνθρωποι της οποίας έδωσαν μεγάλη σημασία ώστε όλα να πάνε καλά”. 

Από την πλευρά του ο μαιευτήρας Δημήτρης Τζωρτζίνης τόνισε ότι και η μαμά και τα μωρά χαίρουν άκρας υγείας, ενώ σημείωσε ότι το ταξίδι της εγκυμοσύνης είναι μακρύ, το περνούν μαζί οι γονείς με το γιατρό, δένονται και όταν φτάνουν σε αίσιο τέλος, όπως συνήθως συμβαίνει, πανηγυρίζουν”. 

Στ.Μ.