Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 15:34

Στις 10 το πρωί αύριο στο Δημαρχείο η νέα απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Στις 10 το πρωί αύριο στο Δημαρχείο η νέα απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
Κάλεσμα για το χτίσιμο μιας κοινωνικής συμμαχίας, που δεν θα αρκεστεί στην πάλη κατά των νέων μέτρων αλλά θα διεκδικήσει άλλους συσχετισμούς υπέρ των εργαζομένων και των λαϊκών συμφερόντων, απεύθυνε το ΠΑΜΕ, κατά τις σημερινές κινητοποιήσεις του στην Καλαμάτα.

Νωρίς το πρωί το ΠΑΜΕ και η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ) κινητοποιήθηκαν για την περιφρούρηση της απεργίας στις τράπεζες που βρίσκονται επί της οδού Σιδηροδρομικού Σταθμού και στο ΙΚΑ.
Στις 11.00 το πρωί πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία 23ης Μαρτίου, με ομιλητές τον Γιώργο Μαυροειδή από την ΠΑΣΥ και τον Παναγιώτη Κουφαλάκο από το ΠΑΜΕ και πρόεδρο του Σωματείου της ΔΕΥΑΚ.
Ακολούθησε πορεία από την πλατεία 23ης Μαρτίου στη Μαυρομιχάλη, τη Φαρών, τη Βασιλέως Γεωργίου, τη Φραντζή, τη Νέδοντος, την Κροντήρη και με προορισμό το Δημαρχείο.
Αύριο, Τετάρτη, μέλη του ΠΑΜΕ θα βρίσκονται από νωρίς το πρωί στο Δημαρχείο προκειμένου να περιφρουρήσουν την απεργία, ενώ στις 10.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί απεργιακή συγκέντρωση κάτω από το Δημαρχείο, στον πεζόδρομο της Αριστομένους.
Στ.Μ.