Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012 19:00

«Κουκουλοφόροι» στο «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών», κατά τον Κ. Αθανασόπουλο

«Κουκουλοφόροι» στο «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών», κατά τον Κ. Αθανασόπουλο

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
Η αριστερά, σύμφωνα και με τον Κώστα Αθανασόπουλο, φταίει που η ελληνική κοινωνία οδηγήθηκε στην καταστροφή. Όπως υποστηρίζουν πολλοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ, έτσι και ο Κώστας Αθανασόπουλος, μέλος της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Καλαμάτας, επιτέθηκε στον επικεφαλής του «Δικτύου Ενεργών Πολιτών», Σταμάτη Μπεχράκη, αποκαλώντας τον «κουκουλοφόρο» και φωνάζοντάς του ότι «εσείς οδηγήσατε εδώ την κοινωνία. Αρκετά σας ανεχθήκαμε»!

Νωρίτερα, είχε επιτεθεί ο Σταμάτης Μπεχράκης στην παράταξη της δημοτικής αρχής, υποστηρίζοντας ότι διοικεί το Δήμο χωρίς δημοκρατία, ότι δεν έχει αυτοδιοικητική φιλοσοφία και ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται χωρίς διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες.
Χαρακτηριστικά, τόνισε ότι είναι απαράδεκτο να παίρνει ο Δήμος δάνειο 300.000 ευρώ για να φτιάξει τον τάπητα στο γήπεδο του Ασπροχώματος και ανέφερε ότι η αυτοδιοικητική λειτουργία επιβάλλει να καλέσει η δημοτική αρχή την κοινότητα, να της πει ότι έχει εξασφαλίσει 300.000 ευρώ και να επιλέξει εκείνη ποιο έργο πρέπει να γίνει, αν δηλαδή ο κόμβος στο Ασπρόχωμα ή τα πεζοδρόμια ή οτιδήποτε άλλο είναι πιο σημαντικό από τον τάπητα του γηπέδου.
Σε αυτό το σημείο, εξερράγη ο Κώστας Αθανασόπουλος, τονίζοντας ότι δεν μπορεί ο Σταμάτης Μπεχράκης να κάνει μαθήματα δημοκρατίας.
Όσον αφορά στον χαρακτηρισμό «κουκουλοφόροι», ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ανδρέας Γουρδέας, κάλεσε τον Κώστα Αθανασόπουλο να τον ανακαλέσει, εκείνος αρνήθηκε, αλλά ο πρόεδρος έδωσε εντολή να μην περάσει στα πρακτικά.
Πάντως, ο Σταμάτης Μπεχράκης επέστρεψε τον χαρακτηρισμό και τόνισε από την πλευρά του ότι το κόμμα του Κώστα Αθανασόπουλου, η Νέα Δημοκρατία, συγκυβερνά, υπερασπίζεται το νέο μνημόνιο και εκείνη έχει την ευθύνη που η κοινωνία οδηγείται στην καταστροφή.
Στ.Μ.