Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012 15:57

Στρώνουν πάλι μάρμαρα στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΗ 
ΜΕΧΡΙ ΤΟ  «GOODY’S»

Ξανάρχισε η μαρμαρόστρωση στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, καθώς ήρθαν επιτέλους οι γρανίτες, οι οποίοι είχαν μείνει στην Κίνα λόγω λάθους κατά την φόρτωση στο καράβι! Ο στόχος είναι μέχρι το τέλος Νοέμβρη να έχει στρωθεί η περιοχή από το «Λωτό» μέχρι το «Goody’s».

Σήμερα οι εργασίες μαρμαρόστρωσης γίνονται μπροστά από το «Λωτό», ενώ πιο πάνω, μπροστά από την Εθνική Τράπεζα, τελειώνει το υπόγειο βάθρο, στο οποίο θα βιδώνεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Στο χώρο των εργασιών βρέθηκε και σήμερα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Χρίστος Ριζάς, που μας είπε ότι ο στόχος είναι μέχρι να Χριστούγεννα να έχει ολοκληρωθεί η δαπεδόστρωση μέχρι και το ύψος του κτηρίου Λυκούργου Σκιά (παλιό καφενείο «Μούστου»), το οποίο ανακαινίζεται από την επιχείρηση «Αθανασίου» που αποχώρησε από το διπλανό κατάστημα.
Γενικά υπάρχει μια ικανοποίηση στις τάξεις της δημοτικής αρχής για την πρόοδο των εργασιών, αν και ορισμένοι σχολιάζουν ότι με τόσο ευνοϊκές καιρικές συνθήκες το έργο της ανάπλασης θα έπρεπε να έχει προχωρήσει περισσότερο.
Στ.Μ.