Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 17:44

Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι στην αυριανή απεργία, καλεί το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας

Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι στην αυριανή απεργία, καλεί το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
Χωρίς προηγούμενο είναι η επίθεση που δέχονται οι δημόσιοι υπάλληλοι, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, το οποίο καλεί σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης. Το κυρίαρχο αίτημα είναι να μην προχωρήσει η διαδικασία των απολύσεων.

Ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, Χρήστος Σταθόπουλος και Πέτρος Στεφανέας αντίστοιχα, στην ανακοίνωσή του για την αυριανή απεργία υπογραμμίζουν: «Οι δημόσιοι υπάλληλοι βιώνουν εκ μέρους των τελευταίων κυβερνήσεων έναν άνευ προηγουμένου κοινωνικό ρατσισμό και μια επιθετική πολιτική, στοχεύοντας μάλλον να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των τοκογλύφων δανειστών, αφού εξαφανίσουν τους εργαζόμενους στο δημόσιο και παραχωρήσουν - διαλύσουν το δημόσιο τομέα συνολικά.
Βιώνουμε την απόλυτη λεηλασία του πενιχρού εισοδήματός μας, των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, της ιατροφαρμακευτικής μας περίθαλψης και χωρίς κανέναν δισταγμό, ανερυθρίαστα καταστρατηγώντας το ίδιο το σύνταγμα της χώρας, ο συνταγματολόγος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου απολύει χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους.
Το δημοσιοϋπαλληλικό συνδικαλιστικό κίνημα αγωνίζεται:
- Για να μην περάσουν οι νέες απολύσεις
- Να σταματήσει η πολιτική της εξαθλίωσης και της φτώχειας
- Για να συνεχίσουν να υπάρχουν και να παρέχονται από το δημόσιο δωρεάν τα κοινωνικά αγαθά
- Να εφαρμοστεί επιτέλους κοινωνική δικαιοσύνη και να πληρώσουν αυτοί που ποτέ δεν πλήρωσαν.
Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της 19 Δεκέμβρη 2012».