Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012 17:15

Διαβεβαίωση για τη ρύθμιση των πυροδανείων από το υπουργείο Οικονομικών

ΣΤΟΝ Θ. ΠΕΤΡΑΚΟ
«Σε επικοινωνία που είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θανάσης Πετράκος, με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα, του δόθηκε η διαβεβαίωση ότι μέχρι σήμερα το μεσημέρι (Πέμπτη 27/12/2012) θα υπογραφεί η ρύθμιση και για τα πυροδάνεια που δεν έχουν την εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου»…

Έτσι ξεκινάει το δελτίο Τύπου που εξεδόθη νωρίτερα από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Πετράκου. Όπως σημειώνεται ακόμη, «ένας πολύμηνος αγώνας από φορείς και ενδιαφερόμενους δανειολήπτες με την ρύθμιση αυτή βρήκε την πρώτη του δικαίωση και δίνει προσωρινή ανακούφιση στους πληττόμενους από την βαθιά κρίση δανειολήπτες. Επιβάλλεται όμως να συνεχιστεί ο αγώνας για να υπάρξει οριστική λύση για όλα τα δάνεια.
Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τον αγώνα και θα επιμείνουμε να υπάρξει μια οριστική και μακροχρόνια λύση για το μεγάλο αυτό θέμα. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν ώστε οι κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις να είναι πλήρεις και εμπεριστατωμένες».