Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2013 17:14

Τέλος και η ΔΗΜ.ΑΡ. για τον Οδυσσέα Βουδούρη λόγω λίστας Λαγκάρντ…

ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ
Άστεγος, από Κοινοβουλευτική Ομάδα, έμεινε πάλι ο Οδυσσέας Βουδούρης, βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ μέχρι πριν ένα χρόνο, της Δημοκρατικής Αριστεράς από το Μάη του 2012 και ανεξάρτητος από σήμερα…

Τον Οδυσσέα Βουδούρη αλλά και τον Πάρι Μουτσινά διέγραψε σήμερα από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, που δεν ανέχτηκε τη νέα διαφοροποίηση των δύο βουλευτών, οι οποίοι είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι θα καταψήφιζαν την πρόταση της τρικομματικής κυβέρνησης για την προανακριτική επιτροπή σχετικά με τη «λίστα Λαγκάρντ» και θα υπερψήφιζαν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, που «βάζει στο κάδρο» και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ο Φώτης Κουβέλης στη σχετική επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής σημειώνει σχετικά: «Οι δύο Βουλευτές επί μακρόν, με τη συστηματική και μόνιμη διαφοροποίησή τους από όλες τις θέσεις και πρωτοβουλίες του κόμματος, έχουν έρθει σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες και κατευθύνσεις της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Η ΔΗΜΑΡ, κόμμα δημοκρατικό, με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη, εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την παραμονή τους στην Κ.Ο., παρά την έκδηλη περιφρόνηση που επεδείκνυαν για τις συλλογικές μας αποφάσεις.
Αυτό που καταγράφεται όμως πλέον με καθαρό τρόπο, είναι ότι οι δύο Βουλευτές δεν εκφράζουν απλώς διαφορετικές απόψεις αλλά στηρίζουν διαφορετικό πολιτικό σχέδιο από αυτό της Δημοκρατικής Αριστεράς».