Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 09:58

COSMOS Fridays – Κάνε δικά σου τα ADIDAS Solar Glide 3 μόνο με 94, 90€ – 26/11/2021

COSMOS Fridays – Κάνε δικά σου τα ADIDAS Solar Glide 3 μόνο με 94, 90€ – 26/11/2021

Κλέψε λίγο χρόνο για τρέξιμο με τα ADIDAS Solar Glide 3!

  • Τα ανδρικά παπούτσια της ADIDAS, Solar Glide 3, είναι για αθλητές που θέλουν να ανέβουν level στις επιδόσεις τους. Έχουν mesh επάνω μέρος που αναπνέει, με ραμμένες ενισχύσεις για στοχευμένη υποστήριξη. Ο ειδικός σχεδιασμός για στήριξη στη φτέρνα, και το stability rail χαρίζουν σταθερότητα σε κάθε βήμα.

Τα ανδρικά παπούτσια ADIDAS, Solar Glide 3 δεν πρέπει να λείπουν από καμία προπόνηση..!!

Αυτή τη Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου βρες τα ανδρικά παπούτσια της ADIDAS σε απίστευτη COSMOS Fridays τιμή ➜ από 140,00€, μόνο 94,90€!

  • Τα ανδρικά παπούτσια της ADIDAS, Solar Glide 3, διαθέτουν Fitcounter κλιπ φτέρνας που δεν περιορίζει την κίνηση καθώς και ενδιάμεση σόλα Boost, με τη καλύτερη τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών που δημιούργησε ποτέ η ADIDAS, για ασύγκριτη επιστροφή ενέργειας. Ακόμη διαθέτει τεχνολογία Tailored Fibre Placement, με ραμμένες ενισχύσεις ακριβώς εκεί που τις χρειάζεσαι, εμπνευσμένη από τη τεχνολογία της αεροναυπηγικής.

 Πρόλαβε super COSMOS Fridays έκπτωση μόνο για τα ανδρικά παπούτσια της ADIDAS και μόνο για αυτή τη Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου!

Επωφελήσου από τις COSMOS Fridays προσφορές. Με μία επίσκεψη σου σε ένα από τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας επέλεξε το δικό σου #COSMOSFRIDAYS προϊόν και πρόλαβε το σε Super τιμή, ΜΟΝΟ αυτή τη Παρασκευή!!

Αριστομένους 39

Ιατροπούλου 20 & Πλ. Βασ. Γεωργίου

Νέα Είσοδος Καλαμάτας/OUTLET

Εδώ κερδίζεις!!!