Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 16:50

Εντατικά μαθήματα στους νέους αντιδημάρχους για το αντικείμενό τους

Ο Χρίστος Ριζάς, που εικονίζεται με τον Ανδρέα Καραγιάννη, δεν θα είναι πλέον πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, γιατί στη θέση αυτή τοποθετήθηκε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Δημόπουλος Ο Χρίστος Ριζάς, που εικονίζεται με τον Ανδρέα Καραγιάννη, δεν θα είναι πλέον πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, γιατί στη θέση αυτή τοποθετήθηκε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Δημόπουλος

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
«Αγκαζέ» πήραν σήμερα οι νέοι αντιδήμαρχοι τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Καλαμάτας, προκειμένου να ενημερωθούν για το αντικείμενο που τους ανέθεσε ο δήμαρχος. Πιο έτοιμοι απ’ όλους ήταν φυσικά…

…οι δύο παλιοί αντιδήμαρχοι, ο Θανάσης Ηλιόπουλος, στον οποίο ο δήμαρχος ανέθεσε τις ίδιες ευθύνες, δηλαδή τη διοίκηση, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τα δημοτικά διαμερίσματα, και ο Χρίστος Ριζάς, που από αντιδήμαρχος νέων έργων έγινε αντιδήμαρχος συντηρήσεων.
Οι υπόλοιποι τέσσερις αντιδήμαρχοι έχουν να μάθουν πάρα πολλά πράγματα και μάλιστα αύριο ο νέος αντιδήμαρχος Οικονομικών, Παύλος Μπουζιάνης, θα πέσει στα βαθιά, καθώς θα προεδρεύσει πρώτη φορά στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, στην οποία μάλιστα θα συζητηθούν εξαιρετικά σοβαρά ζητήματα, όπως η απ’ ευθείας ανάθεση της μεταφοράς των σκουπιδιών στον εργολάβο Θεόδωρο Καράμπελα και η σύναψη ενός ακόμη δανείου για την εκτέλεση έργων.
Ο νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ξεκίνησε να ενημερώνεται για τη διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου, όπως και ο νέος αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Νέων Έργων, Δημήτρης Δημόπουλος, είχε εκτενή ενημέρωση για το ευρύ αντικείμενό του από τον διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας, Βασίλη Τζαμουράνη. Τέλος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων, Μαρία Οικονομάκου, ξεκίνησε να οργανώνει τη νέα αυτή αντιδημαρχία, καθώς μέχρι προχθές τα κοινωνικά θέματα ήταν αρμοδιότητα του Φορέα Κοινωνικής Υποστήριξης. Το γραφείο της θα βρίσκεται στο ισόγειο του Διοικητηρίου, όπου στεγάζεται και η Διεύθυνση Πρόνοιας.
Στ.Μ.