Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012 16:35

Αναβλήθηκε το Εφετείο για τις απαλλοτριώσεις στο τμήμα Praktiker-κόμβος Καρέλια

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ
Για τις 5 Νοέμβρη 2012 αναβλήθηκε το Εφετείο που θα προσδιορίσει την οριστική τιμή μονάδος, για την αποζημίωση των ιδιοκτητών εκτάσεων που απαλλοτριώθηκαν, με σκοπό την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου, στο τμήμα από το Praktiker μέχρι τον κόμβο Καρέλια.
Το δικαστήριο είχε προγραμματιστεί να γίνει χθες, ωστόσο αναβλήθηκε, λόγω της αποχής των δικηγόρων, και έτσι η αγωνία των ιδιοκτητών, για το ύψος της αποζημίωσης που θα λάβουν, παρατείνεται.

Σημειώνεται ότι εντός των προσεχών δύο-τριών μηνών αναμένεται η απόφαση του Εφετείου, για την οριστική τιμή μονάδος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από τον Άγιο Κωνσταντίνο μέχρι το Praktiker.
Μέχρι τώρα οριστικές τιμές υπάρχουν μόνο για το τμήμα από την Οιχαλία μέχρι τον Άγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών και μάλιστα αυτές κρίνονται γενικά ικανοποιητικές.
Το Μάιο θα γίνει δικαστήριο για την τιμή μονάδος στο τμήμα από τις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών μέχρι το αεροδρόμιο της Καλαμάτας.
Τέλος, εκκρεμεί το Εφετείο για τις αποζημιώσεις του περιμετρικού δακτυλίου της Καλαμάτας, το τμήμα από τον κόμβο Καρέλια μέχρι τα Γιαννιτσάνικα.
Στ.Μ.