Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013 10:03

Ο Δημήτρης Βίτσας σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
Πολιτική εκδήλωση με ομιλητές το συντονιστή της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα και τον βουλευτή του κόμματος, Θανάση Πετράκο, θα πραγματοποιηθεί στις επτά το βράδυ στο…

…αμφιθέατρο του Διοκητηρίου «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος».
Χθες ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας έκανε παρέμβαση και για το μεγάλο θέμα της βίας στα γήπεδα, μετά από τα αλλεπάλληλα περιστατικά του τελευταίου διαστήματος στα γήπεδα της Μεσσηνίας.
Γράφει ο ΣΥΡΙΖΑ στην παρέμβασή του: «Το Τελευταίο χρονικό διάστημα και ειδικά το τελευταίο τρίμηνο, παρακολουθούμε με έκδηλη αγωνία  και ανησυχία  να σημειώνονται αλλεπάλληλα κρούσματα ΒΙΑΣ στους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Τοπικού Ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Μεσσηνίας (Α,Β,Γ, Τοπικό). Αποκορύφωμα αυτής της ΒΙΑΣ ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του προπονητή Αστέρα Αρφαρών στις 2-2-2013 και η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, λιπόθυμος.
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα η διοργανώτρια Ένωση, αλλά και οι Δικαστικές Αρχές, παρακολουθούν το φαινόμενο της αυξανόμενης ΒΙΑΣ στα γήπεδα, χωρίς να παρεμβαίνουν.
Επειδή, αν η συνεχιζόμενη ΒΙΑ, δεν σταματήσει τώρα, υπάρχει κίνδυνος  να θρηνήσουμε το χαμό Ανθρώπινης ζωής.
Καλούμε, 1) την ΕΠΣ Μεσσηνίας να εφαρμόσει σε περιπτώσεις ΒΙΑΣ, αρχής γεννωμένης από τα γεγονότα της 2-2-2013, τις αυστηρότερες διατάξεις του ΚΑΠ, 2) την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Δικαιοσύνης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Μεσσηνίας καταδικάζει τα φαινόμενα ΒΙΑΣ. Δεν θα μείνει απαθής μπροστά σ’  αυτό το Αρνητικό κοινωνικό φαινόμενο, είναι αποφασισμένος και θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την εξάλειψη της ΒΙΑΣ από τα γήπεδα»