Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 02:44

Αντίδραση προκάλεσε στη Βουλή ο Μίλτος Χρυσομάλλης με σχόλιά του για ΣΥΡΙΖΑ, Βαρουφάκη, Καμμένο

Αντίδραση προκάλεσε στη Βουλή ο Μίλτος Χρυσομάλλης με σχόλιά του για ΣΥΡΙΖΑ, Βαρουφάκη, Καμμένο

Να συγκυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Γιάνη Βαρουφάκη και να βάλει και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τον Πάνο Καμμένο, σχολίασε ειρωνικά ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης, στη Βουλή, προκαλώντας την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης…

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο του βουλευτή κ. Χρυσομάλλη, «στην τοποθέτηση του στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας για τις ΑΠΕ, ο Μίλτος Χρυσομάλλης πρότεινε στο ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και τον Πάνο Καμμένο, προκαλώντας σφοδρή σύγκρουση με τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Και επειδή άκουσα τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρονται στις επικείμενες εκλογές με απλή αναλογική και στο όνειρο της προοδευτικής διακυβέρνησης που έχουν με τον κ. Βαρουφάκη, όπως έχουμε ακούσει συχνά – τα θυμάται αυτά ο λαός, δεν ξεχνά – θα σας πρότεινα να βάλετε και στο επικρατείας τον κ. Καμμένο, για να έχει όλη την εικόνα της καταστροφής του 2015-2019» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μίλτος Χρυσομάλλης, προκαλώντας φωνές και αντιδράσεις από την πλευρά των εδράνων του ΣΥΡΙΖΑ.

Και στην απάντηση του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου ότι «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά», ο Μίλτος Χρυσομάλλης επανήλθε, αντιλέγοντας πως «Πλέον, ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά!».