Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 17:49

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ στην Καλαμάτα

Παναγιώτης Αλευράς, Κώστας Τσικρικάς, Χρήστος Σταθόπουλος Παναγιώτης Αλευράς, Κώστας Τσικρικάς, Χρήστος Σταθόπουλος

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ
Την Καλαμάτα επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Κώστας Τσικρικάς, που σειρά επαφών, ενόψει και της γενικής απεργίας της 20ης Φλεβάρη, με εκπροσώπους σωματείων και εργαζομένων.

Ο Κώστας Τσικρικάς επισκέφθηκε και τον αντιπεριφερειάρχη, Παναγιώτη Αλευρά, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Χρήστο Σταθόπουλο.
Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της αντιπεριφερειάρχης, η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα, αντηλλάγησαν απόψεις που αφορούν στη λειτουργία των υπηρεσιών, στην αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού και στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πολίτες, καθώς και στη στήριξη του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών και του κοινωνικού κράτους.
Ο κ. Αλευράς εξέφρασε την στήριξή του στους αγώνες των εργαζομένων και δήλωσε ότι διαφωνεί με την επιβολή οριζόντιων μέτρων, που βάλλουν εναντίον του εισοδήματος των μικρών και μεσαίων και με τη μη αναλογική πληρωμή του κόστους της κρίσης. Σχετικά με τη διαθεσιμότητα τόνισε ότι έχουν πάρει θέση και η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας και είναι σαφώς κατά της διαθεσιμότητας.