Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 12:43

Νίκας για “ορκισμένους φίλους” του στη Δεξιά: “Δεν τους θέλω μαζί μου ούτε τους ήθελα”

Νίκας για “ορκισμένους φίλους” του στη Δεξιά: “Δεν τους θέλω μαζί μου ούτε τους ήθελα”

Ιδιαίτερα δηκτικός ήταν χθες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, απέναντι σε παράγοντες της δεξιάς, χωρίς να διευκρινίσει σε ποιους ακριβώς αναφέρθηκε, αν και ο καθένας μπορεί να υποθέσει αρκεί να θυμηθεί ποιοι είχαν επισκεφθεί την Καλαμάτα αμέσως μετά την πλημμύρα του 2016…

Αντιμετώπισα μια οργανωμένη και στοχευμένη επίθεση από πολλούς και διάφορους, κάποιοι είναι φίλοι ακόμα στην από ‘δω πλευρά, ορκισμένοι φίλοι. Άκουσα ό,τι μπορείτε να φανταστείτε… Να τρέχουνε με τα γοβάκια στις λάσπες και να παριστάνουνε τους ευαίσθητους και εν πάση περιπτώσει τους συμπάσχοντες στους πονεμένους, ξέρετε πως γίνονται όλα αυτά, υπάρχει και το επικοινωνιακό μέρος”, είπε συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης κ. Νίκας, αναφερόμενος στις ημέρες μετά την πλημμύρα του 2016,  κατά τη χθεσινοβραδινή συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το αντιπλημμυρικό έργο του Μορέα στην Καλαμάτα. 

Στη συνέχεια μάλιστα ο κ. Νίκας έγινε ακόμη πιο δηκτικός: “Εκείνο το οποίο με ενόχλησε είναι ότι άρχισαν να γράφουν στις εφημερίδες η νύφη σου, τα παιδιά σου, τα ξαδέλφια, ό,τι μπορείς να φανταστείς… Ιδιαίτερα από εκείνη την πλευρά της δεξιάς, η οποία δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει μαζί μου… Μη νομίζετε ότι με πειράζει και πολύ, εγώ πάντα είχα ενίσχυση από άλλες πλευρές, εδώ και πολλά χρόνια. Δεν πειράζει, εγώ έχω μεγάλη καρδιά και τους συγχωρώ και μάλλον δεν τους θέλω κιόλας μαζί μου, ούτε τους ήθελα”.

Τα σχόλια του περιφερειάρχη “φωτογραφίζουν” συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα και μπορούν να λειτουργήσουν ως λάδι στην αντίθεση που έχει ξανανάψει σε τοπικό κομματικό επίπεδο μεταξύ παραγόντων που υποστηρίζουν διαφορετικές ηγετικές προσωπικότητες της Νέας Δημοκρατίας. 

Στ.Μ.