Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013 18:26

Κατάθεση του δημάρχου Καλαμάτας στην εισαγγελία για τα σκουπίδια

φωτό αρχείο φωτό αρχείο

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
Την είσοδο της εισαγγελίας Καλαμάτας πέρασε το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας. Είχε κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση της μεταφοράς των σκουπιδιών και ειδικότερα…

…για τα σκουπίδια της Καλαμάτας που βρέθηκαν νυχτιάτικα σε παράνομο σκουπιδότοπο στην Αρχαία Ολυμπία, όπου και φέρεται να εκτυλίχθηκε ένα περιπετειώδες και επικίνδυνο κυνηγητό μεταξύ αστυνομικών και ενός νταλικιέρη!
Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιευθεί σε ρεπορτάζ του περιοδικού «Hot Doc», νταλίκα με σκουπίδια της Καλαμάτας πιάστηκε σε σφραγισμένο σκουπιδότοπο της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου είχαν στήσει ενέδρα αστυνομικοί. Ο νταλικιέρης φέρεται να απείλησε τους αστυνομικούς ενώ στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει. Σύμφωνα πάντα με το «Hot Doc», στην νταλίκα, που είχε σύμμεικτα σκουπίδια της Καλαμάτας, βρέθηκαν χαρτιά για ανακυκλώσιμα απορρίμματα από την Καλαμάτα!
Από την Εισαγγελία του Πύργου βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα και πιθανότατα ο δήμαρχος Καλαμάτας κλήθηκε να καταθέσει στην Εισαγγελία Καλαμάτας στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας.
Στ.Μ.