Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 16:41

COSMOS Fridays – Κάνε δικά σου τα γυναικεία παπούτσια της adidas μόνο με 31,90€ – 09/12/2022

COSMOS Fridays – Κάνε δικά σου τα γυναικεία παπούτσια της adidas μόνο με 31,90€ – 09/12/2022

Παπούτσια τρεξίματος από ανακυκλώσιμα υλικά!

  • Τα γυναικεία παπούτσια της adidas, Galaxy 6 έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα τον αθλητή. Μπορούν να φορεθούν από τη βόλτα με τους φίλους, το γυμναστήριο, το τρέξιμο ή το περπάτημα καθώς διαθέτουν τεχνολογίες για να μπορείς να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητα. Το άνω μέρος είναι κατασκευασμένο από 50% ανακυκλώσιμα υλικά σε μια προσπάθεια της adidas να βάλει τέλος στα πλαστικά απορρίμματα.

Κάνε δικά σου τα γυναικεία παπούτσια της adidas, Galaxy 6 για άνεση και υποστήριξη στα καθημερινά σου runs!

Αυτή τη Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου, απόκτησε τα γυναικεία παπούτσια της adidas, σε απίστευτη COSMOS Fridays τιμή ➜ από 55,00€, μόνο 31,90€!

  • Τα γυναικεία παπούτσια της adidas, Galaxy 6 διαθέτουν άνω μέρος από mesh υλικό, που επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ενδιάμεση σόλα Cloudfoam η οποία προσφέρει εξαιρετικά μαλακή αίσθηση και απορρόφηση κραδασμών. Η μαλακή υφασμάτινη επένδυση κρατάει το πόδι σταθερό στο τρέξιμο ή το περπάτημα.

Πρόλαβε super COSMOS Fridays τιμή μόνο για τα γυναικεία παπούτσια της adidas, Galaxy 6 & μόνο για αυτή τη Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου!

Επωφελήσου από τις COSMOS Fridays προσφορές. Με μία επίσκεψη σου σε ένα από τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας επέλεξε το δικό σου #COSMOSFRIDAYS προϊόν και πρόλαβε το σε Super τιμή, ΜΟΝΟ αυτή τη Παρασκευή!!

Ιατροπούλου 20 & Πλ. Βασ. Γεωργίου

Νέα Είσοδος Καλαμάτας/OUTLET

Εδώ κερδίζεις!!!