Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 10:48

“Ο Μικρός Πρίγκιπας” από το ΜΕΘ, αφιερωμένος στη μνήμη του Θεόδωρου Σινάνη

Μύλη Παπαβασιλείου, Βενετσάνος Μπαλόπουλος, Ανδρέας Παπαθεοδωρίδης, Μαρία Λυκούση, Λούλα Αναγνωστοπούλου Μύλη Παπαβασιλείου, Βενετσάνος Μπαλόπουλος, Ανδρέας Παπαθεοδωρίδης, Μαρία Λυκούση, Λούλα Αναγνωστοπούλου

Ένας χρόνος συμπληρώνεται τον Φλεβάρη από το θάνατο του ιστορικού προέδρου του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου, Θεόδωρου Σινάνη και το ΜΕΘ θα τιμήσει τη μνήμη του ανεβάζοντας, τον Μάρτη, τον “Μικρό Πρίγκιπα” του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ. Όπως μας είπε η Βίνα Μάλαμα, επιλέχτηκε το συγκεκριμένο έργο, που τόσο αρέσει στα παιδιά σε όλη τη γη, λόγω της αγάπης που είχε ο Θεόδωρος Σινάνης στα παιδιά αλλά και επειδή και ο ίδιος ήταν ένας μικρός πρίγκιπας. Τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Βενετσάνος Μπαλόπουλος…

Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν το Σάββατο, στην εκδήλωση κοπής της πίτας του ΜΕΘ, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, ενώ τυχερή αναδείχτηκε η Αναστασία Μητσέα.

Σημειώνεται ότι πρόεδρος του ΜΕΘ έχει αναλάβει πλέον, μετά την παραίτηση του Γιώργου Παντελόπουλου, η Μαρία Λυκούση. 

“Ο Μικρός Πρίγκιπας” θα παρουσιαστεί στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας και θα γίνουν και σχολικές παραστάσεις. 

Το επόμενο διάστημα το ΜΕΘ θα ανακοινώσει το πλήρες πρόγραμμα του για το επόμενο διάστημα, τόσο για τη μικρή σκηνή όσο και για τη μεγάλη. 

Στ.Μ.