
Αθλητές του Συλλόγου "ΔιαφοροΖΩ"
Η παρουσίαση έγινε από τους συνιδρυτές του “Σπόρου”, Βασίλη Πουλόπουλο και Ηλία Καλφακάκο, ενώ τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, Παναγιώτης Παπαντωνίου, ο οποίος τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική η δουλειά που έγινε από τον “Σπόρο”, προσθέτωντας όμως ότι αυτή πρέπει να αξιοποιηθεί από τους αρμόδιους φορείς.
Ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παύλος Κρανιώτης, συνεχάρη σε δηλώσεις του τους εκπροσώπους του “Σπόρου” και του Συλλόγου “ΔιαφοροΖΩ” και ανακοίνωσε ότι το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο με εκπροσώπους επιχειρήσεων της Καλαμάτας, προκειμένου να δημιουργήσουν υποδομές προσβασιμότητας στις επιχειρήσεις τους.
Ο πρόεδρος του “ΔιαφοροΖΩ”, Γιώργος Λαζαρίδης, επίσης τόνισε ότι η δουλειά που έγινε πρέπει να αξιοποιηθεί από τους αρμόδιους φορείς, είπε ότι στην Καλαμάτα έχουν γίνει παρεμβάσεις για την προσβασιμότητα, οι οποίες όμως πρέπει να συνεχιστούν, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι όλοι ο πολίτες χρειάζεται να προστατεύουν αυτές τις υποδομές, όπως ράμπες, τις διαβάσεις, τις θέσεις στάθμευσης αμεα.
Παραβρέθηκαν στην παρουσίαση, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Τζαμουράνης και Παναγιώτης Χειλάς.
Στ.Μ.