Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 02:22

Ο δήμαρχος παρέδωσε τα ψηφοδέλτια της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας»

Ο δήμαρχος παρέδωσε τα ψηφοδέλτια της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας»

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ

Παραδόθηκαν χθες από τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, στο Τμήμα Εκλογών του Δήμου Καλαμάτας, τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού του «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας. Ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος συνέχισε τις επισκέψεις του και τις συναντήσεις του σε φορείς και σε πολίτες…

 

Την Τετάρτη ο δήμαρχος Θ. Βασιλόπουλος με μέλη του συνδυασμού του συναντήθηκαν με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας «Ο Ερμής» και του Συλλόγου Εστίασης Μεσσηνίας. Όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου του συνδυασμού, οι συναντήσεις ήταν «εποικοδομητικές» και επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Δημοτικής Αρχής Βασιλόπουλου και των εμπορικών και παραγωγικών φορέων της περιοχής. Επί τάπητος τέθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και παρουσιάστηκαν από τον κ. Βασιλόπουλο πτυχές του προγράμματος της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», με έμφαση να δίνεται σε θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα και ευρύτερα την ανάπτυξη του Δήμου.


Στον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας


Με ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

Παράλληλα, υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, συνεχίζουν τις καθημερινές επισκέψεις σε κεντρικά σημεία και γειτονιές της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην ανατολική γειτονιά της πόλης, σημείο όπου θα εξελιχθεί το μεγάλο έργο ανάπλασης συνολικά 110.000 τ.μ. και για το οποίο έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση 17.000.000 €. Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους επισκέφτηκε κεντρικές οδούς της πόλης (Πλάτωνος, Μακεδονίας, Ξενοφώντος, Κανάρη, Βασ. Όλγας, Βασ. Σοφίας κ.ά.).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος θα επισκεφτεί εμπορικούς δρόμους και γειτονιές της Καλαμάτας, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με εθελοντικούς φορείς».