Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 16:00

«Κόπηκε» η Σταυρούλα Αγρίου από Διευθύντρια της Πολεοδομίας

«Κόπηκε» η Σταυρούλα Αγρίου από Διευθύντρια της Πολεοδομίας

ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ 
Έκπληξη έχει προκαλέσει η απόφαση του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, να αντικαταστήσει τη διευθύντρια Πολεοδομίας, Σταυρούλα Αγρίου, μια υπάλληλο που έχει το θάρρος της γνώμης της. Στη θέση της, πάντως, τοποθετήθηκε η επίσης σπουδαία υπάλληλος, Παναγιώτα Κουράκλη, αν και πολλοί θεωρούν ότι, για προσωπικούς λόγους, καλό θα ήταν να απέφευγε τη συγκεκριμένη Διεύθυνση.
Ο δήμαρχος επέλεξε να προχωρήσει σε αλλαγές στους διευθυντές του Δήμου Καλαμάτας, πριν συγκροτηθεί το Υπηρεσιακό Συμβούλιο για να κάνει τις κρίσεις των στελεχών.

Θα μπορούσε να καλύψει τα κενά στις διευθυντικές θέσεις, σύμφωνα με το νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας που αύξησε τις διευθύνσεις, και μετά τις κρίσεις του Υπηρεσιακού Συμβουλίου να ορίσει τους διευθυντές. Σήμερα, θα εκδώσει απόφαση με αλλαγές και στους τμηματάρχες του Δήμου.
Σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου, η Αθανασία Ιντζέ παραμένει διευθύντρια Διοικητικού, η Γεωργία Ηλιοπούλου Μπασιαδάκη διευθύντρια Οικονομικών, ο Βασίλης Τζαμουράνης διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, ο Στέφανος Στεφανόπουλος διευθυντής Πρόνοιας, ο Γιάννης Λιοντήρης διευθυντής Γεωτεχνικών Υπηρεσιών, ο Γιάννης Παπαδόπουλος διευθυντής Καθαριότητας και ο Βασίλης Νινιός διευθυντής του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών.
Η Σταυρούλα Αγρίου, από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας πήγε στη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Θεμάτων, στην οποία διευθύντρια ήταν η Παναγιώτα Κουράκλη, η οποία πήγε αντίστοιχα στη Διεύθυνση Πολεοδομίας. Αναπληρωτής διευθυντής στη νέα Διεύθυνση Παιδείας ορίστηκε ο Παναγιώτης Γαρατζιώτης και διευθυντής στη νέα Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας ο Γιώργος Πετρόπουλος.