Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2013 02:42

Εκδήλωση για το θεσμό της Διαμεσολάβησης με τον πρόεδρο των δικηγόρων της Αθήνας

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Στην Καλαμάτα θα βρίσκεται το απόγευμα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Μεσσήνιος στην καταγωγή, Γιάννης Αδαμόπουλος, προκειμένου να παραστεί σε επιστημονική εκδήλωση παρουσίασης προσομοίωσης διαμεσολάβησης…

Την εκδήλωση έχει διοργανώσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την ενημέρωση των μελών του σχετικά με το θεσμό της Διαμεσολάβησης.
Η εκδήλωση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο και θα ξεκινήσει στις επτά το απόγευμα. Όπως ανακοίνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας, «η προσομοίωση θα πραγματοποιηθεί από το Δικηγόρο D.E.S.S. - Διαπιστευμένο Διαμεσολαβητή, Μέλος CIArb Σπύρο Αντωνέλο, με τη συνδρομή Δικηγόρων και Διαμεσολαβητών Αθηνών και Καλαμάτας. Οι δικηγόροι Καλαμάτας που θα συμμετάσχουν στην προσομοίωση διαμεσολάβησης είναι η κα. Θεοδούλη - Ελένη Αδαμοπούλου, η κα. Όλγα Θεοδώρου και ο κ. Δημήτριος Καούνης. Θα επακολουθήσει συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.
Την προσομοίωση θα προλογίσει με σύντομη παρουσίαση του θεσμού της Διαμεσολάβησης η Δικηγόρος ΜΑ - Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια CIArb κα. Ελένη Πλέσσα.
Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιάννης Αδαμόπουλος και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας κ. Κώστας Μαργέλης. Θα διανεμηθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης από το Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας».