Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2012 20:01

Πριν από λίγο η τελευταία αστυνομική επιθεώρηση στο χώρο που θα βρεθούν Σαμαράς - Βορίδης

φωτό αρχείου φωτό αρχείου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ Ν.Δ. - ΔΗΜΟ 
Την τελευταία επιθεώρηση πραγματοποίησαν, μόλις πριν από λίγα λεπτά (περίπου στις επτά το βράδυ), οι επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων, στο χώρο όπου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, και ο υπουργός Υποδομών, Μάκης Βορίδης, θα εγκαινιάσουν αύριο το πρωί τη θεμελίωση της μεγάλης γέφυρας του Νέδοντα, υποέργο του περιμετρικού δακτυλίου.
Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ηλίας Γεωργόπουλος, ο αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας, Βασίλης Γεωργακόπουλος, και ο διοικητής της Ασφάλειας Καλαμάτας, Παναγιώτης Πούπουζας, επιθεώρησαν το χώρο και, προφανώς, οριστικοποίησαν το σχέδιο αντιμετώπισης των αγανακτισμένων πολιτών, εφόσον αυτοί κάνουν την εμφάνισή τους.

Ο Δήμος σήμερα «έλουσε» το δρόμο που οδηγεί στο χώρο όπου θα γίνει η τελετή των εγκαινίων, ενώ εργάτες δουλεύουν μέχρι τη νύχτα, ώστε αύριο να είναι όλα στην εντέλεια.
Εν τω μεταξύ, στην κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας έχει σημάνει συναγερμός και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση, ώστε να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι χειροκροτητές. Για την όλη επιχείρηση, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Περικλής Μαντάς, είχε σήμερα συνεχή συνεργασία με το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, στο Δημαρχείο.
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο διαμαρτυριών, δημοτικός παράγοντας της Καλαμάτας έλεγε το πρωί ότι, εάν τολμήσει συγκεκριμένη ομάδα της περιοχής να επαναλάβει αυτά που έγιναν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, θα συναντήσει σκληρή αντίδραση από άτομα που είναι προετοιμασμένα για φασαρίες!
Ο Αντώνης Σαμαράς με τον Μάκη Βορίδη αναμένονται στην Καλαμάτα γύρω στις 10:20 με 11:00 το πρωί, ενώ ενδιαφέρον θα έχει, εάν επιλέξουν, μετά από την τελετή, να χαιρετήσουν κόσμο στη λαϊκή που θα λειτουργήσει παρακάτω, στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.
Στ.Μ.