Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 20:38

«Πρόκληση να μιλούν για έργα υποδομής, όταν η Καλαμάτα γίνεται πλωτή με την πρώτη βροχή»!

«Πρόκληση να μιλούν για έργα υποδομής, όταν η Καλαμάτα γίνεται πλωτή με την πρώτη βροχή»!

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Πρόκληση χαρακτηρίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ τα όσα έγιναν το Σάββατο στην Καλαμάτα, κατά τη θεμελίωση της μεγάλης γέφυρας του Νέδοντα, από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, και τον υπουργό Υποδομών, Μάκη Βορίδη.
Υπογραμμίζει δε ότι η ανάπτυξη, την οποία επικαλείται ο Αντώνης Σαμαράς, δεν έχει καμία σχέση με την ευημερία του λαού, αλλά εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου. Γι’ αυτό το λόγο, το ΚΚΕ καλεί τους ψηφοφόρους να καταδικάσουν με τη ψήφο τους στις εκλογές τόσο τη Νέα Δημοκρατία όσο και το ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ υπογραμμίζονται τα εξής: «Την ίδια στιγμή που ο λαός υποφέρει από τα μέτρα της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου, την ίδια αυτή στιγμή στην Καλαμάτα ο κύριος Σαμαράς μαζί με τον κύριο Βορίδη οργανώνουν «φιέστες», με πρωτοφανή και προκλητική αστυνομοκρατία, για να γιορτάσουν την θεμελίωση γέφυρας. Αποτελεί πρόκληση να μιλούν για έργα υποδομής και ανάπτυξης, όταν η Καλαμάτα με την πρώτη βροχή γίνεται πλωτή πόλη και το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού είναι σε άθλια κατάσταση. Η ανάπτυξη, για την οποία μιλάει ο κύριος Σαμαράς, μόνο ανάπτυξη για τον λαό δεν είναι. Κέρδη για το μεγάλο κεφάλαιο με χαράτσια και διόδια, αυτό είναι η ανάπτυξη τους. Ο λαός θα πρέπει να τιμωρήσει με την ψήφο του τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες εκλογές, και να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ, για να εμποδιστεί και να ανατραπεί η αντιλαϊκή αυτή πολιτική».