Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 20:56

Σύσκεψη στο Δήμο Καλαμάτας για τις πτωχευμένες οικογένειες που δεν έχουν ρεύμα

Σύσκεψη στο Δήμο Καλαμάτας για τις πτωχευμένες οικογένειες που δεν έχουν ρεύμα

ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η Μ. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ
Μετά την παρέμβαση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για τις πτωχευμένες οικογένειες που έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, να ενεργοποιηθεί στο συγκεκριμένο θέμα αποφάσισε και η δημοτική αρχή Καλαμάτας, πάντα εντός του πλαισίου που καθόρισε η κυβέρνηση…

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, «σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα με αντικείμενο τη συνδρομή του Δήμου σε οικογένειες οικονομικά αδυνάτων συμπολιτών μας, προς τις οποίες γίνεται διακοπή ρεύματος. Συγκεκριμένα, αποφασίσθηκαν τα κατωτέρω:
1. Ο Δήμος θα εκπροσωπηθεί στην επιτροπή αξιολόγησης των κοινωνικά αδυνάτων, προς τους οποίους απαγορεύεται η διακοπή ρεύματος, από την Αντιδήμαρχο Μαρία Οικονομάκου και κοινωνική λειτουργό
2. Ο Δήμος, με κοινωνική λειτουργό, θα απευθυνθεί στους περίπου 1.500 ωφελούμενους από τα κοινωνικά προγράμματα του Δήμου συνδημότες μας, μήπως υπάρχουν περιπτώσεις πολιτών που δεν έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (με πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης, απαγορεύεται η διακοπή ρεύματος σε όσους έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο)
3. Σε συνεργασία με τη ΔΕΗ, θα αναζητηθούν περιπτώσεις οικονομικά αδυνάτων συμπολιτών μας στους οποίους έχει διακοπεί το ρεύμα, για να γίνει επανασύνδεση».