Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 16:52

Εκπτώσεις στους τρίτεκνους για Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σαράντος Κοσμάς και Χρήστος Κορομηλάς Σαράντος Κοσμάς και Χρήστος Κορομηλάς

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ
Έκπτωση που πλησιάζει το 20% προσέφερε το υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας στις οικογένειες με τρία παιδιά. Η έκπτωση αφορά μόνο τα ταξίδια από ή προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για τη συμφωνία αυτή, που επιτεύχθηκε ύστερα από διαπραγματεύσεις χρόνων, μίλησαν σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο…

…πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων, Χρήστος Κορομηλάς, με τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ, Σαράντο Κοσμά.
«Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι» είπε ο Χρήστος Κορομηλάς και ανακοίνωσε ότι από την 1/1/2014 ξεκινούν οι εκπτώσεις που συμφωνήθηκαν μεταξύ του Συλλόγου και του υπεραστικού ΚΤΕΛ. Όπως εξήγησε, στα τρία ταξίδια που θα κάνει κάποιο μέλος τρίτεκνης οικογένειας από ή προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα πληρώνει μειωμένο κατά 50% το εισιτήριο του τρίτου ταξιδιού. Η έκπτωση αυτή αντιστοιχεί σε ποσοστό σχεδόν 20% ανά ταξίδι, εξήγησε ο κ. Κορομηλάς.
Πάντως πρόσθεσε ότι η επιθυμία του Συλλόγου είναι εκπτώσεις να ισχύσουν και για τα εσωτερικά δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ και μάλιστα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα επέλθει και μια τέτοια συμφωνία, γιατί θα αποδειχτεί ότι αυτό θα είναι επ’ ωφελεία όχι μόνο των τρίτεκνων οικογενειών αλλά και του ίδιου του συγκοινωνιακού φορέα.
Κατά τα άλλα ο κ. Κορομηλάς ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κοσμά για τη συμφωνία, όπως και όλους τους μετόχους, το διοικητικό συμβούλιο και τον ταμία του υπεραστικού ΚΤΕΛ, Γιώργο Σκαρτσίλη.
Τέλος ανέφερε ότι ο Σύλλογος θα παραχωρεί στα μέλη των τρίτεκνων οικογενειών τις ειδικές εκπτωτικές κάρτες κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, από τις έξι το απόγευμα μέχρι τις οκτώ το βράδυ.
Από την πλευρά του ο κ. Κοσμάς σημείωσε ότι σε επόμενη φάση θα εξεταστεί το αίτημα για τα μειωμένα εισιτήρια και στα εσωτερικά δρομολόγια, ανάλογα και με τα αποτελέσματα που θα έχει η προσφορά των εκπτώσεων στα δρομολόγια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Τόνισε ότι το υπεραστικό ΚΤΕΛ θέλει να βοηθήσει όλες τις κοινωνικές ομάδες, ωστόσο ανέφερε ότι υπάρχουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες λόγω των οφειλών του κράτους προς τον συγκοινωνιακό φορέα.
Στ.Μ.