Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 21:56

Το τοπικό ΠΑΣΟΚ έκοψε πίτα και συζήτησε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη

Το τοπικό ΠΑΣΟΚ έκοψε πίτα και συζήτησε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Το 2014 ξεκινάει ελπιδοφόρα για τη χώρα αλλά και για το κόμμα του, είπε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Χριστόπουλος, κατά την εκδήλωση κοπής της πίτας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ, στα γραφεία της οργάνωσης στην Καλαμάτα…

Μετά την εκδήλωση στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ συζήτησαν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη, για πρόσωπα που μπορούν να υποστηριχθούν και για το γενικό προγραμματικό πλαίσιο που θα υποστηρίξει το κόμμα. Ο κ. Χριστόπουλος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα και στηρίξεις, αντίθετα σημείωσε ότι εδώ και πολλά χρόνια «ψέλλιζε» την άποψη ότι οι υποψήφιοι πρέπει να αναδεικνύονται από τις ίδιες τις κοινωνίες και όχι να ορίζονται και επιβάλλονται από κομματικούς μηχανισμούς.
Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής έκανε τον μέχρι τώρα απολογισμό της οργάνωσής του, τονίζοντας ότι ήταν επιτυχημένος. Ειδικότερα αναφέρθηκε στη συγκρότηση των οργάνων με νέα πρόσωπα, σε παρεμβάσεις για σειρά ζητημάτων, όπως το κλείσιμο της ΕΡΤ και ιδιαίτερα της ΕΡΑ Καλαμάτας, το κλείσιμο της Sprider, τις επισκέψεις κεντρικών στελεχών του κόμματος κ.ά Μίλησε ακόμη για τη συγκρότηση της τοπικής νεολαίας του κόμματος.
Χαιρέτησαν επίσης τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Διονύσης Αλευράς και Γιώργος Κατσούλης, όπως και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, Θόδωρος Μπρεδήμας.
Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Αργυράκης και Κώστας Τσαπόγας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καλαμάτας Παύλος Γκρέκης και Δημήτρης Φαββατάς, ο πρώην αντιδήμαρχος Γρηγόρης Μασούρας, ο Μιχάλης Σούμπλης, στελέχη από την περιφέρεια κ.ά
Στ.Μ.