Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 18:17

Νέα τέντα για τους επισήμους στην παρέλαση παρήγγειλε ο δήμαρχος Καλαμάτας!

φωτό από την επεισοδιακή κατάληξη της παρέλασης την 28η Οκτωβρίου 2011 φωτό από την επεισοδιακή κατάληξη της παρέλασης την 28η Οκτωβρίου 2011

ΜΕ 900 ΕΥΡΩ 
Κάτω από νέα τέντα θα σταθούν οι επίσημοι, κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καλαμάτα. Απ’ όσο θυμόμαστε, η τέντα που προστάτευε τους επισήμους από τον ήλιο ή τη βροχή δεν είχε κανένα πρόβλημα, εκτός εάν υπέστη ανεπανόρθωτη ζημιά κατά την «έφοδο» των «αγανακτισμένων», στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Μπορεί, επίσης, η παλιά τέντα να κρίθηκε ανεπαρκής για την προστασία των επισήμων, οι οποίοι πλέον δεν κινδυνεύουν μόνο από την κάψα του ήλιου ή τις στάλες της βροχής, αλλά και από τον εκσφενδονισμό διαφόρων αντικειμένων από τους «αγανακτισμένους πολίτες». Ένα τέτοιο αντικείμενο, αβγό για την ακρίβεια, πέρασε σύρριζα από κάποιον επίσημο… κατά την 28η Οκτωβρίου.

Με πρόσφατη απόφαση του δημάρχου, Παναγιώτη Νίκα, ανατέθηκε σε έμπορο και τεχνίτη της Καλαμάτας η «προμήθεια μιας τέντας επισήμων στη συνολική τιμή των 900 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ».