Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 21:03

«Φουσκωτοί» στις εκλογές για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας

Αριστείδης Σταθόπουλος και Λεωνίδας Οικονομίδης Αριστείδης Σταθόπουλος και Λεωνίδας Οικονομίδης

ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΙ
Με ένταση ξεκίνησε το απόγευμα η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Η είσοδος στο χώρο της συνέλευσης, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου, ήταν κλειστή από σεκιούριτι και μάλιστα σημειώθηκαν διαπληκτισμοί, όταν επιχείρησε ο μπει ο Γιώργος Σωφρονάς…

…που είναι επικεφαλής, μαζί με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, της Κίνησης Φίλων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, απέναντι στην υποψηφιότητα του Αριστείδη Σταθόπουλου. 
Οι σεκιούριτι επέτρεπαν την είσοδο στην αίθουσα μόνο των εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων των Σωματείων, γεγονός που προκάλεσε τις αντιδράσεις των υποψηφίων και των υποστηρικτών της Κίνησης Φίλων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου. 
Ο πρόεδρος της Ένωσης, Αριστείδης Σταθόπουλος, δήλωσε σχετικά ότι υπήρχαν πληροφορίες πως κάποιοι θα επιχειρούσαν να δημιουργήσουν επεισόδια και να παρεμποδίσουν τη Γενική Συνέλευση, γι’ αυτό και αποφασίστηκε να κληθεί η σεκιούριτι αλλά και η Ελληνική Αστυνομία. 
Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης εκπρόσωποι των Σωματείων του Παναθηναϊκού Καλαμάτας, της Κορώνης και του Ερμή Καλαμάτας κατήγγειλαν ότι αποκλείστηκαν μεθοδευμένα από την εκλογική διαδικασία. 
Στην ομιλία του ο Γιώργος Σωφρονάς κάλεσε τους εκπροσώπους των Σωματείων να στηρίξουν με τη ψήφο τους τις δυνάμεις που έχουν τη διάθεση να υπηρετήσουν το ποδόσφαιρο και ό,τι αυτό συμπεριλαμβάνει και όχι εκείνους τους παράγοντες που νοιάζονται μόνο για τις καρέκλες τους. 
Ο Αριστείδης Σταθόπουλος, από την πλευρά του, τόνισε ότι το έργο που έχει γίνει στα χρόνια που βρίσκεται στην ηγεσία της Ένωσης είναι πολύ σημαντικό και ότι οι εκπρόσωποι των Σωματείων πρέπει να εμπιστευθούν εκείνους που έχουν την εμπειρία, τις γνώσεις και τις γνωριμίες, γιατί οι καιροί είναι εξαιρετικά δύσκολοι. 
Στ.Μ.