Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 21:28

Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Καλαμάτας προαναγγέλλει ο Μανώλης Μάκαρης

Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Καλαμάτας προαναγγέλλει ο Μανώλης Μάκαρης

ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Καλαμάτας, ως ανεξάρτητος αλλά και υποστηριζόμενος από το «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Καλαμάτας», που από την πλευρά του υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ, προαναγγέλλει με γραπτή του δήλωση ο Μανώλης Μάκαρης, καρδιολόγος, πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών…

Ο Μανώλης Μάκαρης με την ανακοίνωσή του καλεί τα κόμματα να ακούσουν την κοινωνία αντί να παίρνουν τις αποφάσεις τους μέσα σε κομματικά γραφεία. Πρόκειται προφανώς για μήνυμα τόσο προς τα κέντρα της Νέας Δημοκρατίας, που χτυπούν την υποψηφιότητα Μάκαρη, αλλά και προς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που ενδεχομένως θα ήθελαν μια κομματική υποψηφιότητα για το Δήμο Καλαμάτας.
Στην ανακοίνωσή του ο Μανώλης Μάκαρης σημειώνει: «Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω την τοπική κοινωνία για την θετική υποδοχή που επεφύλαξε στην προταθείσα από το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Καλαμάτας. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα αλλά ταυτόχρονα είναι γεγονός ενθαρρυντικό για το μέλλον του τόπου μας. Οι πολιτικά συνειδητοποιημένοι συμπολίτες μας πλέον απορρίπτουν τις προτάσεις που σχεδιάζονται στα κομματικά γραφεία και επιλέγουν ανεξάρτητες υποψηφιότητες ανθρώπων καταξιωμένων από την ίδια την κοινωνία. Οι κομματικές παρατάξεις καλούνται να υπερβούν τις πάγιες τακτικές και να στηρίξουν την ετυμηγορία της κοινωνίας τόσο για την τοπική αυτοδιοίκηση όσο και για την κεντρική πολιτική σκηνή».
Στ.Μ.