Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 15:32

Πρώτος ο Στάθης Σταματόπουλος στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας

Πρώτος δεξιά ο Στάθης Σταματόπουλος, στο κέντρο ο Κώστας Μαργέλης Πρώτος δεξιά ο Στάθης Σταματόπουλος, στο κέντρο ο Κώστας Μαργέλης

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ Ο Κ. ΜΑΡΓΕΛΗΣ
Ο Στάθης Σταματόπουλος ήρθε πρώτος σε ψήφους, κατά τις χθεσινές εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, μεταξύ των υποψηφίων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Όσο για τον πρόεδρο, έγινε αυτό που αναμενόταν, επανεξελέγη πανηγυρικά ο Κώστας Μαργέλης, που άλλωστε ήταν ο μοναδικός υποψήφιος…

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους: Στάθη Σταματόπουλο (163 ψήφοι), Κωνσταντίνο Μουζάκη (132), Περικλή Ξηρογιάννη (128), Δημήτρη Καούνη (127), Αικατερίνη Δημαρέση (119), Χαράλαμπο Αβραμίδη (117), Όλγα Θεοδώρου (117), Δήμητρα Μαρκοπούλου (109), Βασίλειο Φωτεινάκη (103) και Φιλάνθη Νηφάκου (102).
Υποψήφιοι ήταν ακόμη οι Θεοδούλη-Ελένη Αδαμοπούλου (99 ψήφοι), Μαρία Βεργινάδη (65), Γιαλβαλη Λευκοθέα (49), Δημήτρης Δρακόπουλος (42), Παναγιώτα Κουμάντου (91), Χρήστος Κουτσουρούπας (66), Σπυρίδων Λαπιώτης (67), Αντώνης Μανιάτης (17) και Ηλίας Ξυδέας (66).
Σε δήλωσή του ο Κώστας Μαργέλης σημείωσε ότι το νέο συμβούλιο του Συλλόγου θα συνεχίσει την προσπάθεια για να αποτρέψει την υποβάθμιση του δικηγορικού λειτουργήματος και για την προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών. Ειδικότερα δήλωσε: «Η μαζική παρουσία των συναδέλφων στις αρχαιρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, δείχνει ότι οι δικηγόροι, συσπειρωμένοι και ενωμένοι στο Δικηγορικό Σύλλογο, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αφενός μεν να αποκρούσουμε την υποβάθμιση του Δικηγορικού Λειτουργήματος και αφετέρου για να μπορέσουμε να προασπίσουμε τα δικαιώματα όλων των πολιτών, τα οποία βάλλονται βάναυσα τα τελευταία μνημονιακά χρόνια.
Καθόσον με αφορά, συναισθάνομαι τη μεγάλη ευθύνη που έχω και διαβεβαιώνω τους συναδέλφους δικηγόρους ότι θα προσπαθώ, κάθε μέρα να τιμώ την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου.
Όλοι μαζί, Πρόεδρος, Διοικητικοί Σύμβουλοι και Δικηγόροι θα παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο».
Σημειώνεται ότι από τα 333 μέλη του Συλλόγου στις κάλπες προσήλθαν τα 292 και ο Κώστας Μαργέλης πήρε 262 ψήφους ενώ βρέθηκαν 22 λευκά και οκτώ άκυρα.