Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014 22:22

Μάκαρη στην Καλαμάτα και Σπυρόπουλο στη Μεσσήνη στηρίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Μεσσηνίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεόδωρος Τζανετάκης, ο βουλευτής Τέρενς Κουίκ και ο Σάκης Καραμπίνης Ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Μεσσηνίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεόδωρος Τζανετάκης, ο βουλευτής Τέρενς Κουίκ και ο Σάκης Καραμπίνης

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Με ομόφωνη απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Μεσσηνία, το κόμμα θα υποστηρίξει τον Μανώλη Μάκαρη ως υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας και τον Κώστα Σπυρόπουλο ως υποψήφιο δήμαρχο Μεσσήνης…

Στη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής παραβρέθηκε και ο Μανώλης Μάκαρης, ο οποίος παρουσίασε τις θέσεις του και ζήτησε τη στήριξη και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Το Μανώλη Μάκαρη στηρίζει ως υποψήφιο δήμαρχο και το «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών», που στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ, αν και η οριστική απόφαση θα ληφθεί στη συνέλευση των μελών και φίλων του «Δικτύου», στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.
Επίσης ομόφωνα η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε να στηρίξει στο Δήμο Μεσσήνης την υποψηφιότητα του πρώην δημάρχου, Κώστα Σπυρόπουλου.
Την άλλη Κυριακή η Συντονιστική Επιτροπή θα συνεδριάσει για να επιλέξει ποιον θα στηρίξει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Φαίνεται πάντως ότι υπάρχει διχασμός στις τάξεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το θέμα της Περιφέρειας, καθώς φαίνεται ότι τα στελέχη είναι μοιρασμένα ανάμεσα σε υποψήφιους περιφερειάρχες.
Στ.Μ.