Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 20:18

Άρση της ασυλίας του Δημ. Κουκούτση που περιέγραψε ως παλιό του μέντορα τον Αντ. Σαμαρά

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
Υπερήφανος που είναι βουλευτής της Χρυσής Αυγής, δήλωσε σήμερα κατά την κατάθεσή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, ο βουλευτής Μεσσηνίας, Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος όμως μίλησε ακόμη για τους δεσμούς του με τη Νέα Δημοκρατία και είπε ότι ο μέντοράς του ήταν ο Αντώνης Σαμαράς…

Η Επιτροπή της Βουλής εισηγείται την άρση της ασυλίας του Δημήτρη Κουκούτση, για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε ότι οι διώξεις των βουλευτών του κόμματός του είναι πολιτικές, σημείωσε όμως ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, πλην ενός μικρού τμήματός της, «που άγεται και φέρεται από αφεντικά».
Ο Δημήτρης Κουκούτσης είπε επίσης ότι ο ίδιος έχει τραβήξει τη φωτογραφία του Αντώνη Σαμαρά με τον Πάνο Καμμένο, επάνω στην γαλάζια προεκλογική εξέδρα των ευρωεκλογών του 1984.
Σημειώνεται ότι υπέρ της ασυλίας του ψήφισαν οι βουλευτές όλων των κομμάτων, πλην των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που ψήφισαν «παρών» και φυσικά του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, που ψήφισε κατά.