Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 16:05

Τρέχει ο Νίκας προς τις εκλογές, που έκλεισε σήμερα το κεντρικό ψηφοδέλτιο

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
Ενώ οι άλλοι υποψήφιοι για το Δήμο Καλαμάτας δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη ούτε ένα όνομα υποψήφιου συμβούλου τους, ο Παναγιώτης Νίκας ανακοίνωσε το μεσημέρι το σύνολο του κεντρικού ψηφοδελτίου του. Ανάμεσα στους υποψήφιους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ…

….όπως ο πρώην γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, Κώστας Ανδρεάκος, δημοτικός σύμβουλος σήμερα με την «Αλλαγή για το Δήμο Καλαμάτας» του Θόδωρου Μπρεδήμα ή ο Αναστάσιος Μπούρας από τα Αρφαρά.
Κατά την παρουσίαση των 16 υποψηφίων του κεντρικού ψηφοδελτίου, που έγινε στο Δημαρχείο, ο Παναγιώτης Νίκας ζήτησε και πάλι νίκη από την πρώτη Κυριακή, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τους 16 συναδέλφους που θα ανακοινώσω σήμερα, οι οποίοι μαζί με τους 40, σύνολο 56, θα δώσουν τη μάχη για να κερδίσουμε τις εκλογές, προφανώς από την πρώτη Κυριακή και να ολοκληρώσουμε το έργο της δημοτικής αρχής».
Οι 16 νέοι υποψήφιοι για το κεντρικό ψηφοδέλτιο είναι οι: Δημήτριος Κ. Αλεξόπουλος ιδιωτικός υπάλληλος, Δημήτριος (Τζίμης) Γ. Αναστασόπουλος μηχανολόγος, Κωνσταντίνος Σωτ. Ανδρεάκος διευθυντής Γυμνασίου Παραλίας, Ηλίας Δ. Γυφτέας εκπαιδευτικός, Άννα Ελ. Καλογεροπούλου στέλεχος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, Χρυσή Φ. Λιάππα (Δ.Ε. Θουρία) τεχνολόγος ιατρικών εργαστηρίων, πρόεδρος του Συμβουλίου της Θουρίας, υπάλληλος του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Βασίλειος Ι. Λυγίζος επαγγελματίας, Θεόδωρος Στ. Μπαζίγος πρόεδρος της Ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών Καλαμάτας, Αναστάσιος Δ. Μπούρας καθηγητής μαθηματικών, Αθανάσιος Ε. Νίκας επαγγελματίας πιλότος και αντισμήναρχος εν αποστρατεία της Π.Α., Γιώργος Κ. Νταβουτιάν αντιπρόεδρος του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου, Παναγιώτης Γ. Σάμιτας αρχιτέκτων-μηχανικός, Κώστας Αθ. Σούμπλης ιδιωτικός υπάλληλος, Κωνσταντίνος Π. Τζαβάρας επαγγελματίας, Ελένη Δ. Τσαούση-Κουτρουμπή γλύπτρια μέλος του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής, Γεώργιος Π. Φάβας οικονομολόγος-φοροτεχνικός.
Οι υπόλοιποι 40, που ανακοινώθηκαν πριν από δύο εβδομάδες, είναι στο συνημμένο αρχείο κάτω από το κείμενο.
Ο Παναγιώτης Νίκας ανακοίνωσε σήμερα και τους περισσότερους υποψηφίους του συνδυασμού του, «Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», για το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας. Είναι οι: Δημοσθένης Σπ. Αθανασόπουλος μεσίτης, Αθανάσιος Χρ. Αντωνόπουλος ξυλουργός πρόεδρος των εκτελεστών της Φιλαρμονικής, Δημήτριος Ανδρ. Θωμόπουλος μεταλλειολόγος μηχανικός, πρόεδρος της Ν.Ε. ΤΕΕ Μεσσηνίας, Χρήστος Κυρ. Κατσαράκης επαγγελματίας οδηγός εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο, Παναγιώτης Ι. Λύρας, υπάλληλος καπνοβιομηχανίας, Δημήτριος Στ. Μητσέας άνεργος, Διονύσιος Βασ. Μπατούνας τραπεζικός υπάλληλος, Διονύσιος Δ. Σταθουλόπουλος, μεταλλειολόγος μηχανικός τομεάρχης ασφάλειας λιγνιτικού πεδίου Μεγαλόπολης, Δημήτριος Τσιφιλιτάκος δικηγόρος, Σοφία Αποστολοπούλου καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Μαρία Θλιμμένου υπάλληλος του ΙΚΑ, Τασούλα Ι. Φοίφα επαγγελματίας, Μαριάννα Αλ. Ψυλάκη τραπεζικός υπάλληλος.
Τέλος, ο κ. Νίκας ανακοίνωσε υποψηφίους και για ορισμένες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας, τα ονόματα των οποίων είναι σε συνημμένο αρχείο που ακολουθεί.
Στ.Μ.