Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 20:14

Έγκριση για μόνιμους διορισμούς γιατρών στα Νοσοκομεία Καλαμάτας - Κυπαρισσίας

ΔΕΚΑ ΘΕΣΕΙΣ 
Δέκα γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων αναμένεται να διοριστούν στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, όπου σημειώνεται ότι δόθηκε έγκριση από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για μόνιμους διορισμούς...

«Δόθηκε τις προηγούμενες ημέρες η έγκριση από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τους μόνιμους διορισμούς 416 ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων στα Νοσοκομεία της χώρας και από Δευτέρα ξεκινά η διοικητική διαδικασία για την δημοσίευσή τους στη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. 
Για τους ανωτέρω διορισμούς η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων είχε ολοκληρωθεί από το 2011 και βρίσκονταν σε αναμονή στο Υπουργείο Υγείας λόγω της απαγόρευσης νέων προσλήψεων. 
Έτσι λοιπόν τον επόμενο ενάμιση μήνα αναμένεται να έχουν διοριστεί στις Νοσοκομειακές Μονάδες Καλαμάτας και Κυπαρισσίας 10 ιατροί με τις εξής ιατρικές ειδικότητες»: 
Νοσοκομείο Καλαμάτας: Καρδιολογίας, Χειρουργικής, Ιατρ. Βιοπαθολογίας, Αναισθησιολογίας, Παθολογίας, Μαιευτικής - Γυναικολογίας 
Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: Αναισθησιολογίας, Ακτινοδιαγνωστικής, Παθολογίας, Γενικής Ιατρικής (K.Y. Γαργαλιάνων)