Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 21:14

Από τον Μητροπολίτη ξεκίνησε τις προεκλογικές του επισκέψεις ο Μ. Μάκαρης

Από τον Μητροπολίτη ξεκίνησε τις προεκλογικές του επισκέψεις ο Μ. Μάκαρης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Ο πρώτος που επέλεξε να επισκεφθεί, στο πλαίσιο της προεκλογικής του πορείας, είναι ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος. Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Μανώλης Μάκαρης, ο οποίος στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τους Οικολόγους Πράσινους, επισκέφθηκε το πρωί τον Μητροπολίτη…

…και όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανθρωπιστική κρίση που, κατά την κοινή διαπίστωση, οξύνεται ολοένα και περισσότερο, και στους τρόπους  στήριξης των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης από τον Δήμο και την Εκκλησία. Έγινε επίσης ανταλλαγή απόψεων για το θέμα της ανάδειξης των θρησκευτικών μνημείων, των Ιερών Μονών και Προσκυνημάτων, αλλά και της προβολής τους στους επισκέπτες της περιοχής μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό».
Εν τω μεταξύ το όνομα του συνδυασμού του Μανώλη Μάκαρη είναι «Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες», ενώ το σήμα αποτελείται από τρεις ανθρώπινες αγκαλιές μπλε, πράσινου και κόκκινου χρώματος και μέσα στις αγκαλιές εικονίζεται ο μικρός φάρος του μώλου του «Πανελληνίου» από το ζωγραφικό έργο του Παρθένη.