Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 22:27

Ομιλία του Δημήτρη Καζάκη την Τρίτη του Πάσχα στην Καλαμάτα

Ομιλία του Δημήτρη Καζάκη την Τρίτη του Πάσχα στην Καλαμάτα

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Ο Καλαματιανός Δημήτρης Καζάκης, γενικός γραμματέας του ΕΠΑΜ (Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου) και οικονομολόγος, θα μιλήσει την Τρίτη του Πάσχα στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, όπου θα χαιρετήσουν και υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κινήματός του…

Η ομιλία θα γίνει στις οκτώ το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου, όπου ο Δημήτρης Καζάκης, που είναι και αυτός υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα παρουσιάσει την πρόταση του ΕΠΑΜ για την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και την κατάρτιση νέου Συντάγματος, για το ξεπέρασμα της κρίσης και την ανεξαρτησία της Ελλάδας. «Η μετάβαση στο Εθνικό Νόμισμα - Οι πρώτες 100 ημέρες κυβέρνησης παλλαϊκού μετώπου», είναι ο τίτλος της ομιλίας.
Θα χαιρετήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Pedro Olalla (συγγραφέας, ελληνιστής), Γρηγόρης Πιερρουτσάκος (επιχειρηματίας) και Γιάννης Μαγγανάς (οικονομολόγος).
Το πρωί της Τρίτης του Πάσχα ο Δημήτρης Καζάκης θα περιοδεύσει στη Λογγά, το Χαρακοποιό και την Κορώνη, ενώ την Τετάρτη του Πάσχα θα περιοδεύσει στην Καρδαμύλη, τον Άγιο Νικόλαο και το Γύθειο.