Τρίτη, 06 Μαϊος 2014 15:29

Έντονες ανησυχίες κατοίκων στην Αγία Τριάδα για παραβατικότητα-ναρκωτικά

Έντονες ανησυχίες κατοίκων στην Αγία Τριάδα για παραβατικότητα-ναρκωτικά

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Θ.ΜΠΡΕΔΗΜΑ
Δέκτης έντονων ανησυχιών από κατοίκους της περιοχής Αγίας Τριάδας, για την παραβατικότητα και ιδίως «την προκλητική δημόσια χρήση ναρκωτικών», έγινε ο Θόδωρος Μπρεδήμας, επικεφαλής της «Αλλαγής», κατά τη σημερινή του περιοδεία…

Μάλιστα ο Θόδωρος Μπρεδήμας επισκέφθηκε τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας, Αδαμάντιο Μητρόπουλο, με τον οποίο συζήτησε για το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου του συνδυασμού, «στις γειτονιές και συνοικίες της Καλαμάτας περιόδευσε ο επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή για το Δήμο της Καλαμάτας», υποψήφιος δήμαρχος, Θόδωρος Μπρεδήμας, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους. Συναντήθηκε με κατοίκους και αγρότες, με τους οποίους συζήτησε για τις θέσεις του συνδυασμού του και την κοινωνική πολιτική του που στοχεύει στην ανακούφιση των ασθενέστερων συνδημοτών μας. Στην Αγία Τριάδα έντονες ήταν οι ανησυχίες των κατοίκων από την αυξανόμενη μικροεγκληματικότητα και την προκλητική δημόσια χρήση ναρκωτικών.
Στη συνέχεια ο Θόδωρος Μπρεδήμας συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας, Αδαμάντιο Μητρόπουλο, με τον οποίο συζήτησαν το φλέγον πρόβλημα της αστυνόμευσης, ιδιαίτερα μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας. Του μετέφερε τις ανησυχίες των κατοίκων της Αγίας Τριάδας και ο Αστυνομικός Διευθυντής υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα».